#sitielizad

Posts tagged on #sitielizad

Top Posts Recent Posts

Top Posts

motif buat mulut muncung tu? lain la cek yg dh kembang ni.. hahahahah.

siapa kawan dia time posing suka buat muncung macam @elizadsharifuddin sila tag nama depa. lol.

#farafauzana 
#sitielizad 
#hotfm10tahun 
#fafau10tahun.

motif buat mulut muncung tu? lain la cek yg dh kembang ni.. hahahahah. siapa kawan dia time posing suka buat muncung macam @elizadsharifuddin sila tag nama depa. lol. #farafauzana #sitielizad #hotfm10tahun #fafau10tahun ...

#Repost @elizad_team
・・・
#Repost @muhammadammar22_
・・・
Happy beffday kak ejad 💕💕semoga panjang umur, Semoga sentiasa dilindungi allah s.w.t,Sentiasa dimurahkan rezeki, sentiasa sihat selalu, sentiasa happy selalu,semoga terus maju,berjaya,dan sentiasa comey lotey sokmo-sokmo dan semuanya lah. 🌹💕 @elizadsharifuddin @elizad_team 💕#sitielizad #elizad_team #weloveelizad #happybirthday #alwaysbeautiful.

#Repost @elizad_team ・・・ #Repost @muhammadammar 22_ ・・・ Happy beffday kak ejad 💕💕semoga panjang umur, Semoga sentiasa dilindungi allah s.w.t,Sentiasa dimurahkan rezeki, sentiasa sihat selalu, sentiasa happy selalu,semoga terus maju,berjaya,dan sentiasa comey lotey sokmo-sokmo dan semuanya lah. 🌹💕 @elizadsharifuddin @elizad_team 💕#sitielizad #elizad_team #weloveelizad #happybirthday #alwaysbeautiful ...

Nama depan sama, umur pun sama 😂😍😘 @elizadsharifuddin #kosongkosong #darihati #sitinordiana #sitielizad.

Nama depan sama, umur pun sama 😂😍😘 @elizadsharifuddin #kosongkosong #darihati #sitinordiana #sitielizad ...

Pukul 9 #TrekSelebriti, Pukul 10 #SiKolotSuamiku lepastu pukul 11 #CCTV fulak meriah malam niii 😍 Rasanya korang dah boleh simpan remote skrg okay sebab 3 jam kita bersama our one & only heroin kesayangan #ELIZAD malam ni 💖 Okay semuaaa #elizad_team, Team #TengkuEdrina? 😘

#Repost @elizadsharifuddin with @repostapp
・・・
Okayhh ! kena tgk malam ni , #CCTV pukul 11 malam . Actually dlm game ni #TengkuEdrina saje bg channnn kat #kudin . Sekian ! 
#Repost @officialhlive with @repostapp
・・・
Isnin ini, lepas korang tonton Drama #SiKolotSuamiKu, @amarbaharin , @elizadsharifuddin , @atikahsuhaime dan @warisn9 bakal berentap dengan Team CCTV @aliffarhan_jr , @arilpilus dalam Cabaran Sikolot Sentap !! Jangan lupa tengok nanti okay🤓🙌🏻!! ISNIN 29 OGOS | 11 PM | Astro Ria dan Ria HD!! 😍😍✌🏼️ #cctvria #amarbaharin @abopfamily #sitielizad @elizad_team #atikahsuhaime #waris #duadunia  @era_fm  @astrogempak @officialhlive #harikebangsaan.

Pukul 9 #TrekSelebriti , Pukul 10 #SiKolotSuamiku lepastu pukul 11 #CCTV fulak meriah malam niii 😍 Rasanya korang dah boleh simpan remote skrg okay sebab 3 jam kita bersama our one & only heroin kesayangan #ELIZAD malam ni 💖 Okay semuaaa #elizad_team , Team #TengkuEdrina ? 😘 #Repost @elizadsharifuddin with @repostapp ・・・ Okayhh ! kena tgk malam ni , #CCTV pukul 11 malam . Actually dlm game ni #TengkuEdrina saje bg channnn kat #kudin . Sekian ! #Repost @officialhlive with @repostapp ・・・ Isnin ini, lepas korang tonton Drama #SiKolotSuamiKu , @amarbaharin , @elizadsharifuddin , @atikahsuhaime dan @warisn 9 bakal berentap dengan Team CCTV @aliffarhan_jr , @arilpilus dalam Cabaran Sikolot Sentap !! Jangan lupa tengok nanti okay🤓🙌🏻!! ISNIN 29 OGOS | 11 PM | Astro Ria dan Ria HD!! 😍😍✌🏼️ #cctvria #amarbaharin @abopfamily #sitielizad @elizad_team #atikahsuhaime #waris #duadunia @era_fm @astrogempak @officialhlive #harikebangsaan ...

Tu diaaaaa mai Bulan kemerdekaan nanti. Siapa tahu bulan kemerdekaan tu bulan bila?? CikBam nak bagi hadiah esok puasa 🐼🙈 #comingsoon
#mydarlinginspektordaniel
#slotMegaDrama
#MEGADRAMA

#InspektorDaniel
#InspektorHannah

@aarondwiaziz @elizadsharifuddin
@aaronatorsfc @elizad_team
#aaronazizworks #aaronaziz #sitielizad.

Tu diaaaaa mai Bulan kemerdekaan nanti. Siapa tahu bulan kemerdekaan tu bulan bila?? CikBam nak bagi hadiah esok puasa 🐼🙈 #comingsoon #mydarlinginspektordaniel #slotMegaDrama #MEGADRAMA #InspektorDaniel #InspektorHannah @aarondwiaziz @elizadsharifuddin @aaronatorsfc @elizad_team #aaronazizworks #aaronaziz #sitielizad ...

Haaa korang tau tak @elizadsharifuddin ni dulu boyish tau! Iyee apa je aktiviti lasak dia tak pernah buat? Semua dia buat! Malam ni bersama @realckfaizal dalam #trekselebriti kena tonton laaa cerita Elizad zaman sebelum menjadi selebriti. 
ISNIN | 9.00 MALAM | Astro Ria dan Ria HD! #hlive #sitielizad #elizadsharifuddin.

Haaa korang tau tak @elizadsharifuddin ni dulu boyish tau! Iyee apa je aktiviti lasak dia tak pernah buat? Semua dia buat! Malam ni bersama @realckfaizal dalam #trekselebriti kena tonton laaa cerita Elizad zaman sebelum menjadi selebriti. ISNIN | 9.00 MALAM | Astro Ria dan Ria HD! #hlive #sitielizad #elizadsharifuddin ...

Jutaan terima kasih @FashaSandha kerana sekali lagi memberikan kepercayaan kepada saya untuk menjadi Pengacara Majlis sempena Majlis Tayangan Episod Akhir #SyurgaYangKedua bertempat di @ThePodiumPenchala petang semalam.

Majlis ini merupakan anjuran kedua-dua fan club Fasha Sandha (@WLFS4eva) & @ElizadSharifuddin (@Elizad_Team) yang mendapat tajaan dari @SyusCouture, @DHajaHQ & @FellaRosseByElizad.

Aktiviti seperti Melakonkan Watak, Pakaian Terbaik & Cabutan Bertuah turut diadakan serta Jurugambar Rasmi tak lain tak bukan @AqoImran.

#wlfsxelizadteam #teamfashasandha #welovefashasandha #wlfs #teamelizad #elizadteam #fashasandha #sitielizad #elizadsharifuddin #weloveelizad.

Jutaan terima kasih @FashaSandha kerana sekali lagi memberikan kepercayaan kepada saya untuk menjadi Pengacara Majlis sempena Majlis Tayangan Episod Akhir #SyurgaYangKedua bertempat di @ThePodiumPenchala petang semalam. Majlis ini merupakan anjuran kedua-dua fan club Fasha Sandha (@WLFS 4eva) & @ElizadSharifuddin (@Elizad_Team ) yang mendapat tajaan dari @SyusCouture , @DHajaHQ & @FellaRosseByElizad. Aktiviti seperti Melakonkan Watak, Pakaian Terbaik & Cabutan Bertuah turut diadakan serta Jurugambar Rasmi tak lain tak bukan @AqoImran. #wlfsxelizadteam #teamfashasandha #welovefashasandha #wlfs #teamelizad #elizadteam #fashasandha #sitielizad #elizadsharifuddin #weloveelizad ...

Most Recent

Uishhhhh makin ensemm laaaa 😄
After konsertttt 🤗
#sitinurhalizaontour 
#sitielizad #ejad.

Uishhhhh makin ensemm laaaa 😄 After konsertttt 🤗 #sitinurhalizaontour #sitielizad #ejad ...

Tq sis sara,  memang puas hati katanya... Tq daun keladi.. Next month beli lagi.. 💖
#8to8perfume #8to8seremban #perfume #12jamtahanwangi #haelhusaini #sitielizad.

Tq sis sara, memang puas hati katanya... Tq daun keladi.. Next month beli lagi.. 💖 #8to8perfume #8to8seremban #perfume #12jamtahanwangi #haelhusaini #sitielizad ...

Ohaiyo gozaimasu 🌤 🙇🏻 watashinonamaeha hakeem hafez to watashi wa @mjiiberanang no gakuseidesu( Selamat pagi, salam dari saya hakeem hafez pelajar Mara-Japan Industrial Institute) ..
..
Ha mana2 Mahasiswa dan Mahasiswi di luar sana yang dah cantik2 hensem2 untuk ke kelas sebelum ootd tu, sembur 2 kali perfume 8to8 ni untuk pelengkap korang. Bila dah wangi baru la confident nak bersocial, nak present or nak bodek markah lecturer/sensei kan 🙈 mana lah tau tengah on the way ke kelas ada yang terpukat dengan haruman 8to8 ni. ..
..
Kami juga ada harga untuk para student kerana kami juga pernah jadi student dan faham #studentlife ni☺️
..
..
8to8 perfume juga kini boleh COD di Mara-Japan Industrial Institute, Beranang , semenyih, kajang,bangi dan sekitar selangor. Jadi mana yang masih ragu2 untuk beli secara online boleh COD dengan kami 😉
.. #scentbyafnaz #sayajual #8to8 #8to8malaysia #8to8shahalam #8to8ipoh #8to8petalingjaya #8to8kelanajaya #8to8universe #amazinglyinspired #perfumes #fragrances #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumeutksemua #minyakwangi #murah #perfumecollection #exclusivescent #classy #rich #prestige #luxury #perfumelonglasting #haelhusaini #sitielizad #sitielizadsharifuddin.

Ohaiyo gozaimasu 🌤 🙇🏻 watashinonamaeha hakeem hafez to watashi wa @mjiiberanang no gakuseidesu( Selamat pagi, salam dari saya hakeem hafez pelajar Mara-Japan Industrial Institute) .. .. Ha mana2 Mahasiswa dan Mahasiswi di luar sana yang dah cantik2 hensem2 untuk ke kelas sebelum ootd tu, sembur 2 kali perfume 8to8 ni untuk pelengkap korang. Bila dah wangi baru la confident nak bersocial, nak present or nak bodek markah lecturer/sensei kan 🙈 mana lah tau tengah on the way ke kelas ada yang terpukat dengan haruman 8to8 ni. .. .. Kami juga ada harga untuk para student kerana kami juga pernah jadi student dan faham #studentlife ni☺️ .. .. 8to8 perfume juga kini boleh COD di Mara-Japan Industrial Institute, Beranang , semenyih, kajang,bangi dan sekitar selangor. Jadi mana yang masih ragu2 untuk beli secara online boleh COD dengan kami 😉 .. #scentbyafnaz #sayajual #8to8 #8to8malaysia #8to8shahalam #8to8ipoh #8to8petalingjaya #8to8kelanajaya #8to8universe #amazinglyinspired #perfumes #fragrances #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumeutksemua #minyakwangi #murah #perfumecollection #exclusivescent #classy #rich #prestige #luxury #perfumelonglasting #haelhusaini #sitielizad #sitielizadsharifuddin ...

⚡️ EXCLUSIVE • PERFECTION • SEDUCTIVE ⚡️
.
The Amazingly Inspired Perfumes are here ✨
.
Be confident, be bold, be one of a kind with @8to8.my Amazingly Inspired ✨
.
Get yours now today 🥰
.
.
.
#scentbyafnaz #sayajual #8to8 #8to8malaysia #8to8shahalam #8to8ipoh #8to8petalingjaya #8to8kelanajaya #8to8universe #amazinglyinspired #perfumes #fragrances #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumeutksemua #minyakwangi #murah #perfumecollection #exclusivescent #classy #rich #prestige #luxury #perfumelonglasting #haelhusaini #sitielizad #sitielizadsharifuddin.

⚡️ EXCLUSIVE • PERFECTION • SEDUCTIVE ⚡️ . The Amazingly Inspired Perfumes are here ✨ . Be confident, be bold, be one of a kind with @8to8.my Amazingly Inspired ✨ . Get yours now today 🥰 . . . #scentbyafnaz #sayajual #8to8 #8to8malaysia #8to8shahalam #8to8ipoh #8to8petalingjaya #8to8kelanajaya #8to8universe #amazinglyinspired #perfumes #fragrances #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumeutksemua #minyakwangi #murah #perfumecollection #exclusivescent #classy #rich #prestige #luxury #perfumelonglasting #haelhusaini #sitielizad #sitielizadsharifuddin ...

Hyee uolls good afternoon 🙋🏻‍♀️
.
Pastikan uols kekal wangi bersama Perfume @8to8.my Amazingly Inspired ✨
.
Tgk ni akak @elizadsharifuddin kita pun pkai Perfume terbaik ni 🥰
.
DM dan Whatsapp kami segera utk dapatkan perfume favorite uolls ❤️ ada pelbagai jenis perfume yg konfem akan menambat hari uolls semua 💋
.
.
.
#scentbyafnaz #sayajual #8to8 #8to8malaysia #8to8shahalam #8to8ipoh #8to8petalingjaya #8to8kelanajaya #8to8universe #amazinglyinspired #perfumes #fragrances #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumeutksemua #minyakwangi #murah #perfumecollection #exclusivescent #classy #rich #prestige #luxury #perfumelonglasting #haelhusaini #sitielizad #ipreview via @preview.app.

Hyee uolls good afternoon 🙋🏻‍♀️ . Pastikan uols kekal wangi bersama Perfume @8to8.my Amazingly Inspired ✨ . Tgk ni akak @elizadsharifuddin kita pun pkai Perfume terbaik ni 🥰 . DM dan Whatsapp kami segera utk dapatkan perfume favorite uolls ❤️ ada pelbagai jenis perfume yg konfem akan menambat hari uolls semua 💋 . . . #scentbyafnaz #sayajual #8to8 #8to8malaysia #8to8shahalam #8to8ipoh #8to8petalingjaya #8to8kelanajaya #8to8universe #amazinglyinspired #perfumes #fragrances #perfumemurah #perfumemalaysia #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumeutksemua #minyakwangi #murah #perfumecollection #exclusivescent #classy #rich #prestige #luxury #perfumelonglasting #haelhusaini #sitielizad #ipreview via @preview.app ...