#pengedarshakleeutara

Posts tagged on #pengedarshakleeutara

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Kenapa mommies memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya :
.
• IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu dan juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk Ibu Hamil yang mengalami Low HB
.
• ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon dan juga sel-sel darah merah
.
• VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk dan selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi
.
• KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung utk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi dan Ibu
.
• OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung dan darah tinggi ketika hamil
.
• PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.

Nak dapatkan vitamin yang terbaik demi kehamilan yang gembira? Jom whatapps saya sekarang 😊
_
#sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #cegahosteoporosis #sakitbelakang #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #produkkesihatan #suplemenibumengandung #pengedarsahshaklee #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajualshaklee.

Kenapa mommies memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya : . • IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu dan juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk Ibu Hamil yang mengalami Low HB . • ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon dan juga sel-sel darah merah . • VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk dan selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi . • KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung utk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi dan Ibu . • OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung dan darah tinggi ketika hamil . • PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi. Nak dapatkan vitamin yang terbaik demi kehamilan yang gembira? Jom whatapps saya sekarang 😊 _ #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #cegahosteoporosis #sakitbelakang #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #produkkesihatan #suplemenibumengandung #pengedarsahshaklee #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajualshaklee ...

PROMOSI DURIAN RUNTUH
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan VIVIX twinpack dengan harga 10% murah dari harga ahli.
.
Pertama kali Shaklee buat Saless terlajak murah macam ni semperna Opening New Branch kat Sunway Velocity 😘😘
.
#vivixpromo #shakleemalaysia #shakleebrunei #shakleesingapore #sayajualshaklee #nakcantik #nakkurus #tipscantik #tipskurus #sihat #organik #shakleemurah #codkulim #codseberangperai  #shakleeutara #pengedarshakleeutara #pengedarshakleepenang #pengedarshakleekedah #pengedarshakleeperak.

PROMOSI DURIAN RUNTUH . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan VIVIX twinpack dengan harga 10% murah dari harga ahli. . Pertama kali Shaklee buat Saless terlajak murah macam ni semperna Opening New Branch kat Sunway Velocity 😘😘 . #vivixpromo #shakleemalaysia #shakleebrunei #shakleesingapore #sayajualshaklee #nakcantik #nakkurus #tipscantik #tipskurus #sihat #organik #shakleemurah #codkulim #codseberangperai #shakleeutara #pengedarshakleeutara #pengedarshakleepenang #pengedarshakleekedah #pengedarshakleeperak ...

OMEGA GUARD : The World’s Finest Fish Oil
Pilihan terbaik untuk seisi keluarga #familywellness

Siapa yang perlukan OMEGA GUARD?
❤wanita yang ingin kurus
❤Ingin mengandung
❤sedang mengandung
❤berpantang & menyusu badan
❤anak yang picky eater kurang selera makan
❤sesiapa yang ada asthma
❤warga emas dengan sakit sendi dan lutut
❤ bagus untuk jantung dan darah tinggi
❤kurangkan masalah resdung
❤masalah kulit seperti eczema
❤masalah jerawat
.
POSTAGE KESELURUH NEGERI SETIAP HARI❤
.
COD SEKITAR SETAPAK
.
📲Dapatkan harga special di @byatiqahhussain +60136841727
.
🎗Nak jana income 4-5 angka sebulan ? Register di @byatiqahhussain +60136841727 atau klik link di BIO.

OMEGA GUARD : The World’s Finest Fish Oil Pilihan terbaik untuk seisi keluarga #familywellness Siapa yang perlukan OMEGA GUARD? ❤wanita yang ingin kurus ❤Ingin mengandung ❤sedang mengandung ❤berpantang & menyusu badan ❤anak yang picky eater kurang selera makan ❤sesiapa yang ada asthma ❤warga emas dengan sakit sendi dan lutut ❤ bagus untuk jantung dan darah tinggi ❤kurangkan masalah resdung ❤masalah kulit seperti eczema ❤masalah jerawat . POSTAGE KESELURUH NEGERI SETIAP HARI❤ . COD SEKITAR SETAPAK . 📲Dapatkan harga special di @byatiqahhussain +60136841727 . 🎗Nak jana income 4-5 angka sebulan ? Register di @byatiqahhussain +60136841727 atau klik link di BIO ...

KEBAIKAN KELEBIHAN SET IBU HAMIL SHAKLEE :
.
👶 Asid folic ( B-Complex Shaklee ) 
Adalah bertujuan untuk melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang. Ia juga melindungi ibu daripada risiko kanser dan strok.
.
👶 Zat Besi ( VitaLea Iron Formula ) 
membantu mencegah anemia ( kekurangan darah ) dan masalah dengan sel darah merah seterusnya mengurangkan risiko kelahiran pramatang dan kurang berat badan ketika hamil.
.
👶 EPA/DHA ( Omega Guard )
Membantu dalam perkembangan otak bayi dalam kandungan seterusnya membantu mengawal tekanan darah ibu dan melancarkan peredaran darah ibu. Juga membantu mengawal kenaikan berat badan si ibu semasa hamil.
.
👶 Kalsium (Ostematrix ) 
Yang membantu menenangkan sistem saraf dan otot (tidur pun lena tu..) serta membantu melancarkan peredaran darah. Mengelakkan kekejangan dan sembelit seterusnya membantu perkembangan tulang dan gigi ibu dan bayi.
.
👶 Vitamin C (Sustained Release Vita-C Plus) 
Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan (sistem imunisasi badan), berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.
.
👶 (Energizing Soy Protein)
Membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, memberi rasa kenyang lebih lama pada si ibu, cergas dan bertenaga. Seterusnya kulit baby yang bakal lahir juga lebih cantik dan gebu. Insha Allah.
.
Dalam masa yang sama ibu mengandung tidak harus bergantung kepada vitamin tambahan semata-mata kerana ia cuma pelengkap. Ibu mengandung juga wajib menjaga pemakanan seimbang dan bernutrisi tinggi.
. .
Nak order? Whatsapp @kheyrsvitamin sekarang ☺️
011.1588.3032
.
#sethamil #sethamilshaklee #sethamilmurah #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #vitaminmengandung #pengedarsahshaklee #hamil #homespaconfinement #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #produkkesihatan #suplemenibumengandung #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajualshaklee.

KEBAIKAN KELEBIHAN SET IBU HAMIL SHAKLEE : . 👶 Asid folic ( B-Complex Shaklee ) Adalah bertujuan untuk melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang. Ia juga melindungi ibu daripada risiko kanser dan strok. . 👶 Zat Besi ( VitaLea Iron Formula ) membantu mencegah anemia ( kekurangan darah ) dan masalah dengan sel darah merah seterusnya mengurangkan risiko kelahiran pramatang dan kurang berat badan ketika hamil. . 👶 EPA/DHA ( Omega Guard ) Membantu dalam perkembangan otak bayi dalam kandungan seterusnya membantu mengawal tekanan darah ibu dan melancarkan peredaran darah ibu. Juga membantu mengawal kenaikan berat badan si ibu semasa hamil. . 👶 Kalsium (Ostematrix ) Yang membantu menenangkan sistem saraf dan otot (tidur pun lena tu..) serta membantu melancarkan peredaran darah. Mengelakkan kekejangan dan sembelit seterusnya membantu perkembangan tulang dan gigi ibu dan bayi. . 👶 Vitamin C (Sustained Release Vita-C Plus) Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan (sistem imunisasi badan), berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan. . 👶 (Energizing Soy Protein) Membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, memberi rasa kenyang lebih lama pada si ibu, cergas dan bertenaga. Seterusnya kulit baby yang bakal lahir juga lebih cantik dan gebu. Insha Allah. . Dalam masa yang sama ibu mengandung tidak harus bergantung kepada vitamin tambahan semata-mata kerana ia cuma pelengkap. Ibu mengandung juga wajib menjaga pemakanan seimbang dan bernutrisi tinggi. . . Nak order? Whatsapp @kheyrsvitamin sekarang ☺️ 011.1588.3032 . #sethamil #sethamilshaklee #sethamilmurah #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #vitaminmengandung #pengedarsahshaklee #hamil #homespaconfinement #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #produkkesihatan #suplemenibumengandung #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajualshaklee ...

KEBAIKAN KELEBIHAN SET IBU HAMIL SHAKLEE :
.
👶 Asid folic ( B-Complex Shaklee ) 
Adalah bertujuan untuk melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang. Ia juga melindungi ibu daripada risiko kanser dan strok.
.
👶 Zat Besi ( VitaLea Iron Formula ) 
membantu mencegah anemia ( kekurangan darah ) dan masalah dengan sel darah merah seterusnya mengurangkan risiko kelahiran pramatang dan kurang berat badan ketika hamil.
.
👶 EPA/DHA ( Omega Guard )
Membantu dalam perkembangan otak bayi dalam kandungan seterusnya membantu mengawal tekanan darah ibu dan melancarkan peredaran darah ibu. Juga membantu mengawal kenaikan berat badan si ibu semasa hamil.
.
👶 Kalsium (Ostematrix ) 
Yang membantu menenangkan sistem saraf dan otot (tidur pun lena tu..) serta membantu melancarkan peredaran darah. Mengelakkan kekejangan dan sembelit seterusnya membantu perkembangan tulang dan gigi ibu dan bayi.
.
👶 Vitamin C (Sustained Release Vita-C Plus) 
Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan (sistem imunisasi badan), berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.
.
👶 (Energizing Soy Protein)
Membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, memberi rasa kenyang lebih lama pada si ibu, cergas dan bertenaga. Seterusnya kulit baby yang bakal lahir juga lebih cantik dan gebu. Insha Allah.
.
Dalam masa yang sama ibu mengandung tidak harus bergantung kepada vitamin tambahan semata-mata kerana ia cuma pelengkap. Ibu mengandung juga wajib menjaga pemakanan seimbang dan bernutrisi tinggi.
. .
Nak order? Whatsapp @kheyrsvitamin sekarang ☺️
011.1588.3032
.
#sethamil #sethamilshaklee #sethamilmurah #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #vitaminmengandung #pengedarsahshaklee #hamil #homespaconfinement #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #produkkesihatan #suplemenibumengandung #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajualshaklee.

KEBAIKAN KELEBIHAN SET IBU HAMIL SHAKLEE : . 👶 Asid folic ( B-Complex Shaklee ) Adalah bertujuan untuk melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang. Ia juga melindungi ibu daripada risiko kanser dan strok. . 👶 Zat Besi ( VitaLea Iron Formula ) membantu mencegah anemia ( kekurangan darah ) dan masalah dengan sel darah merah seterusnya mengurangkan risiko kelahiran pramatang dan kurang berat badan ketika hamil. . 👶 EPA/DHA ( Omega Guard ) Membantu dalam perkembangan otak bayi dalam kandungan seterusnya membantu mengawal tekanan darah ibu dan melancarkan peredaran darah ibu. Juga membantu mengawal kenaikan berat badan si ibu semasa hamil. . 👶 Kalsium (Ostematrix ) Yang membantu menenangkan sistem saraf dan otot (tidur pun lena tu..) serta membantu melancarkan peredaran darah. Mengelakkan kekejangan dan sembelit seterusnya membantu perkembangan tulang dan gigi ibu dan bayi. . 👶 Vitamin C (Sustained Release Vita-C Plus) Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan (sistem imunisasi badan), berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan. . 👶 (Energizing Soy Protein) Membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, memberi rasa kenyang lebih lama pada si ibu, cergas dan bertenaga. Seterusnya kulit baby yang bakal lahir juga lebih cantik dan gebu. Insha Allah. . Dalam masa yang sama ibu mengandung tidak harus bergantung kepada vitamin tambahan semata-mata kerana ia cuma pelengkap. Ibu mengandung juga wajib menjaga pemakanan seimbang dan bernutrisi tinggi. . . Nak order? Whatsapp @kheyrsvitamin sekarang ☺️ 011.1588.3032 . #sethamil #sethamilshaklee #sethamilmurah #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #vitaminmengandung #pengedarsahshaklee #hamil #homespaconfinement #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #produkkesihatan #suplemenibumengandung #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajualshaklee ...

KEBAIKAN KELEBIHAN SET IBU HAMIL SHAKLEE :
.
👶 Asid folic ( B-Complex Shaklee ) 
Adalah bertujuan untuk melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang. Ia juga melindungi ibu daripada risiko kanser dan strok.
.
👶 Zat Besi ( VitaLea Iron Formula ) 
membantu mencegah anemia ( kekurangan darah ) dan masalah dengan sel darah merah seterusnya mengurangkan risiko kelahiran pramatang dan kurang berat badan ketika hamil.
.
👶 EPA/DHA ( Omega Guard )
Membantu dalam perkembangan otak bayi dalam kandungan seterusnya membantu mengawal tekanan darah ibu dan melancarkan peredaran darah ibu. Juga membantu mengawal kenaikan berat badan si ibu semasa hamil.
.
👶 Kalsium (Ostematrix ) 
Yang membantu menenangkan sistem saraf dan otot (tidur pun lena tu..) serta membantu melancarkan peredaran darah. Mengelakkan kekejangan dan sembelit seterusnya membantu perkembangan tulang dan gigi ibu dan bayi.
.
👶 Vitamin C (Sustained Release Vita-C Plus) 
Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan (sistem imunisasi badan), berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.
.
👶 (Energizing Soy Protein)
Membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, memberi rasa kenyang lebih lama pada si ibu, cergas dan bertenaga. Seterusnya kulit baby yang bakal lahir juga lebih cantik dan gebu. Insha Allah.
.
Dalam masa yang sama ibu mengandung tidak harus bergantung kepada vitamin tambahan semata-mata kerana ia cuma pelengkap. Ibu mengandung juga wajib menjaga pemakanan seimbang dan bernutrisi tinggi.
. .
Nak order? Whatsapp @kheyrsvitamin sekarang ☺️
011.1588.3032
.
#sethamil #sethamilshaklee #sethamilmurah #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #vitaminmengandung #pengedarsahshaklee #hamil #homespaconfinement #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #produkkesihatan #suplemenibumengandung #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajualshaklee.

KEBAIKAN KELEBIHAN SET IBU HAMIL SHAKLEE : . 👶 Asid folic ( B-Complex Shaklee ) Adalah bertujuan untuk melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang. Ia juga melindungi ibu daripada risiko kanser dan strok. . 👶 Zat Besi ( VitaLea Iron Formula ) membantu mencegah anemia ( kekurangan darah ) dan masalah dengan sel darah merah seterusnya mengurangkan risiko kelahiran pramatang dan kurang berat badan ketika hamil. . 👶 EPA/DHA ( Omega Guard ) Membantu dalam perkembangan otak bayi dalam kandungan seterusnya membantu mengawal tekanan darah ibu dan melancarkan peredaran darah ibu. Juga membantu mengawal kenaikan berat badan si ibu semasa hamil. . 👶 Kalsium (Ostematrix ) Yang membantu menenangkan sistem saraf dan otot (tidur pun lena tu..) serta membantu melancarkan peredaran darah. Mengelakkan kekejangan dan sembelit seterusnya membantu perkembangan tulang dan gigi ibu dan bayi. . 👶 Vitamin C (Sustained Release Vita-C Plus) Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan (sistem imunisasi badan), berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan. . 👶 (Energizing Soy Protein) Membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, memberi rasa kenyang lebih lama pada si ibu, cergas dan bertenaga. Seterusnya kulit baby yang bakal lahir juga lebih cantik dan gebu. Insha Allah. . Dalam masa yang sama ibu mengandung tidak harus bergantung kepada vitamin tambahan semata-mata kerana ia cuma pelengkap. Ibu mengandung juga wajib menjaga pemakanan seimbang dan bernutrisi tinggi. . . Nak order? Whatsapp @kheyrsvitamin sekarang ☺️ 011.1588.3032 . #sethamil #sethamilshaklee #sethamilmurah #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #vitaminmengandung #pengedarsahshaklee #hamil #homespaconfinement #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #produkkesihatan #suplemenibumengandung #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajualshaklee ...

KEBAIKAN KELEBIHAN SET IBU HAMIL SHAKLEE :
.
👶 Asid folic ( B-Complex Shaklee ) 
Adalah bertujuan untuk melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang. Ia juga melindungi ibu daripada risiko kanser dan strok.
.
👶 Zat Besi ( VitaLea Iron Formula ) 
membantu mencegah anemia ( kekurangan darah ) dan masalah dengan sel darah merah seterusnya mengurangkan risiko kelahiran pramatang dan kurang berat badan ketika hamil.
.
👶 EPA/DHA ( Omega Guard )
Membantu dalam perkembangan otak bayi dalam kandungan seterusnya membantu mengawal tekanan darah ibu dan melancarkan peredaran darah ibu. Juga membantu mengawal kenaikan berat badan si ibu semasa hamil.
.
👶 Kalsium (Ostematrix ) 
Yang membantu menenangkan sistem saraf dan otot (tidur pun lena tu..) serta membantu melancarkan peredaran darah. Mengelakkan kekejangan dan sembelit seterusnya membantu perkembangan tulang dan gigi ibu dan bayi.
.
👶 Vitamin C (Sustained Release Vita-C Plus) 
Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan (sistem imunisasi badan), berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.
.
👶 (Energizing Soy Protein)
Membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, memberi rasa kenyang lebih lama pada si ibu, cergas dan bertenaga. Seterusnya kulit baby yang bakal lahir juga lebih cantik dan gebu. Insha Allah.
.
Dalam masa yang sama ibu mengandung tidak harus bergantung kepada vitamin tambahan semata-mata kerana ia cuma pelengkap. Ibu mengandung juga wajib menjaga pemakanan seimbang dan bernutrisi tinggi.
. .
Nak order? Whatsapp @kheyrsvitamin sekarang ☺️
011.1588.3032
.
#sethamil #sethamilshaklee #sethamilmurah #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #vitaminmengandung #pengedarsahshaklee #hamil #homespaconfinement #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #produkkesihatan #suplemenibumengandung #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajualshaklee.

KEBAIKAN KELEBIHAN SET IBU HAMIL SHAKLEE : . 👶 Asid folic ( B-Complex Shaklee ) Adalah bertujuan untuk melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang. Ia juga melindungi ibu daripada risiko kanser dan strok. . 👶 Zat Besi ( VitaLea Iron Formula ) membantu mencegah anemia ( kekurangan darah ) dan masalah dengan sel darah merah seterusnya mengurangkan risiko kelahiran pramatang dan kurang berat badan ketika hamil. . 👶 EPA/DHA ( Omega Guard ) Membantu dalam perkembangan otak bayi dalam kandungan seterusnya membantu mengawal tekanan darah ibu dan melancarkan peredaran darah ibu. Juga membantu mengawal kenaikan berat badan si ibu semasa hamil. . 👶 Kalsium (Ostematrix ) Yang membantu menenangkan sistem saraf dan otot (tidur pun lena tu..) serta membantu melancarkan peredaran darah. Mengelakkan kekejangan dan sembelit seterusnya membantu perkembangan tulang dan gigi ibu dan bayi. . 👶 Vitamin C (Sustained Release Vita-C Plus) Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan (sistem imunisasi badan), berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan. . 👶 (Energizing Soy Protein) Membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, memberi rasa kenyang lebih lama pada si ibu, cergas dan bertenaga. Seterusnya kulit baby yang bakal lahir juga lebih cantik dan gebu. Insha Allah. . Dalam masa yang sama ibu mengandung tidak harus bergantung kepada vitamin tambahan semata-mata kerana ia cuma pelengkap. Ibu mengandung juga wajib menjaga pemakanan seimbang dan bernutrisi tinggi. . . Nak order? Whatsapp @kheyrsvitamin sekarang ☺️ 011.1588.3032 . #sethamil #sethamilshaklee #sethamilmurah #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #vitaminmengandung #pengedarsahshaklee #hamil #homespaconfinement #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #produkkesihatan #suplemenibumengandung #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajualshaklee ...

KEBAIKAN KELEBIHAN SET IBU HAMIL SHAKLEE :
.
👶 Asid folic ( B-Complex Shaklee ) 
Adalah bertujuan untuk melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang. Ia juga melindungi ibu daripada risiko kanser dan strok.
.
👶 Zat Besi ( VitaLea Iron Formula ) 
membantu mencegah anemia ( kekurangan darah ) dan masalah dengan sel darah merah seterusnya mengurangkan risiko kelahiran pramatang dan kurang berat badan ketika hamil.
.
👶 EPA/DHA ( Omega Guard )
Membantu dalam perkembangan otak bayi dalam kandungan seterusnya membantu mengawal tekanan darah ibu dan melancarkan peredaran darah ibu. Juga membantu mengawal kenaikan berat badan si ibu semasa hamil.
.
👶 Kalsium (Ostematrix ) 
Yang membantu menenangkan sistem saraf dan otot (tidur pun lena tu..) serta membantu melancarkan peredaran darah. Mengelakkan kekejangan dan sembelit seterusnya membantu perkembangan tulang dan gigi ibu dan bayi.
.
👶 Vitamin C (Sustained Release Vita-C Plus) 
Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan (sistem imunisasi badan), berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.
.
👶 (Energizing Soy Protein)
Membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, memberi rasa kenyang lebih lama pada si ibu, cergas dan bertenaga. Seterusnya kulit baby yang bakal lahir juga lebih cantik dan gebu. Insha Allah.
.
Dalam masa yang sama ibu mengandung tidak harus bergantung kepada vitamin tambahan semata-mata kerana ia cuma pelengkap. Ibu mengandung juga wajib menjaga pemakanan seimbang dan bernutrisi tinggi.
. .
Nak order? Whatsapp @kheyrsvitamin sekarang ☺️
011.1588.3032
.
#sethamil #sethamilshaklee #sethamilmurah #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #vitaminmengandung #pengedarsahshaklee #hamil #homespaconfinement #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #produkkesihatan #suplemenibumengandung #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajualshaklee.

KEBAIKAN KELEBIHAN SET IBU HAMIL SHAKLEE : . 👶 Asid folic ( B-Complex Shaklee ) Adalah bertujuan untuk melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang. Ia juga melindungi ibu daripada risiko kanser dan strok. . 👶 Zat Besi ( VitaLea Iron Formula ) membantu mencegah anemia ( kekurangan darah ) dan masalah dengan sel darah merah seterusnya mengurangkan risiko kelahiran pramatang dan kurang berat badan ketika hamil. . 👶 EPA/DHA ( Omega Guard ) Membantu dalam perkembangan otak bayi dalam kandungan seterusnya membantu mengawal tekanan darah ibu dan melancarkan peredaran darah ibu. Juga membantu mengawal kenaikan berat badan si ibu semasa hamil. . 👶 Kalsium (Ostematrix ) Yang membantu menenangkan sistem saraf dan otot (tidur pun lena tu..) serta membantu melancarkan peredaran darah. Mengelakkan kekejangan dan sembelit seterusnya membantu perkembangan tulang dan gigi ibu dan bayi. . 👶 Vitamin C (Sustained Release Vita-C Plus) Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan (sistem imunisasi badan), berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan. . 👶 (Energizing Soy Protein) Membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, memberi rasa kenyang lebih lama pada si ibu, cergas dan bertenaga. Seterusnya kulit baby yang bakal lahir juga lebih cantik dan gebu. Insha Allah. . Dalam masa yang sama ibu mengandung tidak harus bergantung kepada vitamin tambahan semata-mata kerana ia cuma pelengkap. Ibu mengandung juga wajib menjaga pemakanan seimbang dan bernutrisi tinggi. . . Nak order? Whatsapp @kheyrsvitamin sekarang ☺️ 011.1588.3032 . #sethamil #sethamilshaklee #sethamilmurah #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #vitaminmengandung #pengedarsahshaklee #hamil #homespaconfinement #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #produkkesihatan #suplemenibumengandung #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #malaysiaonlineshop #sayajualshaklee ...

VIVIX diperbuat dari 4 tumbuh-tumbuhan :

1)  Polygonum Cuspidatum
2)  Muscadine Grape
3)  European Elderberry
4)  Purple Carrot
.
🔥 Ke4 empat pokok ni kaya dengan RESVERATROL yang juga merupakan ANTI OXCIDANT yg hebat!
.
Doktor bercakap base on resources verified and bila mereka nak terima maklumat pun based on resources ❤
.
Berminat utk mencuba?
.
Ws wanii 0174213135
Ws wanii 0174213135
Ws wanii 0174213135
.
#vivix #vivixpromo #vivixtwinpackjimat #vivixsupplementkesihatan #testimonivivixshaklee #minumanberkhasiat #minumanbotani #shakleekulim #pengedarshakleeutara #shakleeseberangjaya #shakleepenang #promoshaklee #shakleebukitmertajam #vivixshakleemurah #supplementmurah #pregnancyjourney #kesuburan #shakleevivix #codseluruhmalaysia
#susu #milkboostermalaysia #lecithin
#setmenyusushakleemurah #espshakleemurah.

VIVIX diperbuat dari 4 tumbuh-tumbuhan : 1) Polygonum Cuspidatum 2) Muscadine Grape 3) European Elderberry 4) Purple Carrot . 🔥 Ke4 empat pokok ni kaya dengan RESVERATROL yang juga merupakan ANTI OXCIDANT yg hebat! . Doktor bercakap base on resources verified and bila mereka nak terima maklumat pun based on resources ❤ . Berminat utk mencuba? . Ws wanii 0174213135 Ws wanii 0174213135 Ws wanii 0174213135 . #vivix #vivixpromo #vivixtwinpackjimat #vivixsupplementkesihatan #testimonivivixshaklee #minumanberkhasiat #minumanbotani #shakleekulim #pengedarshakleeutara #shakleeseberangjaya #shakleepenang #promoshaklee #shakleebukitmertajam #vivixshakleemurah #supplementmurah #pregnancyjourney #kesuburan #shakleevivix #codseluruhmalaysia #susu #milkboostermalaysia #lecithin #setmenyusushakleemurah #espshakleemurah ...

Most Recent

MASALAH ALAHAN MENGANDUNG KULIT JADI MERAH MACAM TERBAKAR, GASTRIK, HB LOW. KINI TAK LAGI DENGAN AMALKAN SET HAMIL! 😍
.
.
.
Badan jadi bertenaga dan kulit sihat dengan hanya makan makanan sihat saja.
.
Macam macam masalah datang bila pregnant sambil menyusukan anak. Ummi Ecah kena gastrik teruk sampai terpaksa admit kat hospital.
.
Terus bulat hati amal set hamil shaklee badan dia jadi bertenaga, takda lagi gastrik, kulit sihat, tekanan darah CANTIK!!
.
Dah beranak anak ada G6PD Ummi Ecah terus amal set berpantang, luka cepat sembuh, susu meriah, bertenaga & selesa je rasa berpantang.
.
Korang atau family ada masalah sama? Jom wasap @kheyrsvitamin sekarang untuk dapat harga ahli terus.
.
011-15883032 atau klik link di profile @kheyrsvitamin 🥰
.
Nak mulakan bisnes anda? @dropshipwanted_
.
.
#sethamil #sethamilshaklee #sethamilmurah #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #vitaminmengandung #pengedarsahshaklee #hamil #homespaconfinement #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #produkkesihatan #suplemenibumengandung #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualshaklee.

MASALAH ALAHAN MENGANDUNG KULIT JADI MERAH MACAM TERBAKAR, GASTRIK, HB LOW. KINI TAK LAGI DENGAN AMALKAN SET HAMIL! 😍 . . . Badan jadi bertenaga dan kulit sihat dengan hanya makan makanan sihat saja. . Macam macam masalah datang bila pregnant sambil menyusukan anak. Ummi Ecah kena gastrik teruk sampai terpaksa admit kat hospital. . Terus bulat hati amal set hamil shaklee badan dia jadi bertenaga, takda lagi gastrik, kulit sihat, tekanan darah CANTIK!! . Dah beranak anak ada G6PD Ummi Ecah terus amal set berpantang, luka cepat sembuh, susu meriah, bertenaga & selesa je rasa berpantang. . Korang atau family ada masalah sama? Jom wasap @kheyrsvitamin sekarang untuk dapat harga ahli terus. . 011-15883032 atau klik link di profile @kheyrsvitamin 🥰 . Nak mulakan bisnes anda? @dropshipwanted_ . . #sethamil #sethamilshaklee #sethamilmurah #ibuhamil #pengedarshakleeutara #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #ostematrix #pilkalsium #energybooster #kulitcantik #shakleemurah #vitaminmengandung #pengedarsahshaklee #hamil #homespaconfinement #sethamil #sethamilshaklee #sethamilbajet #sethamilmurah #hblow #sembelit #sakitsendi #kakicramp #ibuhamil #pengedarshakleeutara #produkkesihatan #suplemenibumengandung #hilangloya #hamil #diabetes #dropshipwanted #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualshaklee ...

.
.
Contact Tasha For details : http://www.wasap.my/60179727072

#bcomplex #bcomplexshaklee #pengedarshakleeutara #shakleeutara.

. . Contact Tasha For details : http://www.wasap.my/60179727072 #bcomplex #bcomplexshaklee #pengedarshakleeutara #shakleeutara ...

YOUTH SHAKLEE SKIN CARE 
adalah SkinCare yang menggantikan Nutriwhite dan Enfuselle. 
Produk SHAKLEE YOUTH SKIN CARE ini adalah Rangkaian Penjagaan Kulit Muka / Skin Care Shaklee yang 100% semulajadi (natural) dan dijamin bebas dari parabens, phtalates, hydroquinon, mercury.

Tampil lebih muda luar dan dalam dengan YOUTH SHAKLEE SKIN CARE

Diformulasikan dengan 6 langkah mudah untuk : ✅Membersih
✅Menyegarkan
✅Mengaktifkan
✅Melindungi
✅Merawat
✅Menceriakan

Dalam 1Set YOUTH SKINCARE ada 7 item :

1. Luminous Gel Oil Cleanser
‎2. Perfecting Skin Toner
3. Youth Activating Serum
4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light)
6. Radiance C + E Capsules
7. ‎BB Cream

Tanpa 2500 bahan kimia berbahaya menjadikannya produk skincare paling selamat di pasaran. 
Dengan kajian klinikal age skin index, membuktikan 100% pengguna youth mendapat kulit 10 tahun lebih muda.

Age skin index adalah kajian klinikal terbaru dalam dunia perubatan.

The key to beautiful, younger-looking skin is cell renewal with YOUTH 😍

Jadi lah antara orang pertama yang mencuba skincare YOUTH!

Jom wasap kak lind untuk booking & info lanjut tentang YOUTH Shaklee 
www.wasap.my/60129381936

#codsungaipetani #youthshakleemalaysia #youthshakleeskincare #youthshakleekedah #youthshakleekk 
#skincare 
#skincareshaklee #skincareorganik 
#kulitkusam #pengedarshakleeyouth #youthtoner
#youthserum 
#setcantikshaklee 
#setcantik
#pengedarshakleeutara
#pengedarshakleesungaipetani
#pengedarshakleekedah
#skincareterbaik 
#ctdk 
#fattzura.

YOUTH SHAKLEE SKIN CARE adalah SkinCare yang menggantikan Nutriwhite dan Enfuselle. Produk SHAKLEE YOUTH SKIN CARE ini adalah Rangkaian Penjagaan Kulit Muka / Skin Care Shaklee yang 100% semulajadi (natural) dan dijamin bebas dari parabens, phtalates, hydroquinon, mercury. Tampil lebih muda luar dan dalam dengan YOUTH SHAKLEE SKIN CARE Diformulasikan dengan 6 langkah mudah untuk : ✅Membersih ✅Menyegarkan ✅Mengaktifkan ✅Melindungi ✅Merawat ✅Menceriakan Dalam 1Set YOUTH SKINCARE ada 7 item : 1. Luminous Gel Oil Cleanser ‎2. Perfecting Skin Toner 3. Youth Activating Serum 4. Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30 5. Advanced Renewal Night Cream (Rich or Light) 6. Radiance C + E Capsules 7. ‎BB Cream Tanpa 2500 bahan kimia berbahaya menjadikannya produk skincare paling selamat di pasaran. Dengan kajian klinikal age skin index, membuktikan 100% pengguna youth mendapat kulit 10 tahun lebih muda. Age skin index adalah kajian klinikal terbaru dalam dunia perubatan. The key to beautiful, younger-looking skin is cell renewal with YOUTH 😍 Jadi lah antara orang pertama yang mencuba skincare YOUTH! Jom wasap kak lind untuk booking & info lanjut tentang YOUTH Shaklee www.wasap.my/60129381936 #codsungaipetani #youthshakleemalaysia #youthshakleeskincare #youthshakleekedah #youthshakleekk #skincare #skincareshaklee #skincareorganik #kulitkusam #pengedarshakleeyouth #youthtoner #youthserum #setcantikshaklee #setcantik #pengedarshakleeutara #pengedarshakleesungaipetani #pengedarshakleekedah #skincareterbaik #ctdk #fattzura ...