#pameranpengantin

Posts tagged on #pameranpengantin

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Baju baru songket dusty purple 💜💜💜. Saiz M-XL. Baju ni dh available kat butik. Book date korang cepat 💪💪💪
.
Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik:

SELASA - AHAD
10:30AM - 6:30PM

Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal

WOBY BRIDAL
11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2,
KAJANG PERDANA,
43000 KAJANG

#bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress
#malaysiaweddingfestival #pameranpengantin #weddingmalaysia #bridalmalaysia #kahwinlah #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal.

Baju baru songket dusty purple 💜💜💜. Saiz M-XL. Baju ni dh available kat butik. Book date korang cepat 💪💪💪 . Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress #malaysiaweddingfestival #pameranpengantin #weddingmalaysia #bridalmalaysia #kahwinlah #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal ...

Murahhhh !!!! RM650 je ! 
1 EVENT + OUTDOOR + PHOTOBOOK + 4R PHOTO 100PCS

Cepat whatapps kami: 0163672335.

Murahhhh !!!! RM650 je ! 1 EVENT + OUTDOOR + PHOTOBOOK + 4R PHOTO 100PCS Cepat whatapps kami: 0163672335 ...

Infinitely!!!...Endless Love...
Syukur!! Congratulations utk team #HOD ⤵️ #Creative_Designer
#MakeUp_Challenge
#TheSummitParade_BatuPahat
#PameranPengantin
#Penganjur Nur Wawa Manje tqvm bosskur!

Tahniah MUA Immah Jaya...u r the best!!
#1st_Runner_Up ➡️ Best MUA

Irma Yunita Memey ...u r amazing my dear!!
Jgn patah semangat!!! Cntik semuanya!

#HannaOthmanDressmaker 
#MasterTailor
#solemnization #majalahnona #perkahwinanmelayu #perkahwinanmalaysia #weddingdiarieskl #gown  #tailor #dressmaker #dressattire #ballgownweddingdress.

Infinitely!!!...Endless Love... Syukur!! Congratulations utk team #HOD ⤵️ #Creative_Designer #MakeUp_Challenge #TheSummitParade_BatuPahat #PameranPengantin #Penganjur Nur Wawa Manje tqvm bosskur! Tahniah MUA Immah Jaya...u r the best!! #1st_Runner_Up ➡️ Best MUA Irma Yunita Memey ...u r amazing my dear!! Jgn patah semangat!!! Cntik semuanya! #HannaOthmanDressmaker #MasterTailor #solemnization #majalahnona #perkahwinanmelayu #perkahwinanmalaysia #weddingdiarieskl #gown #tailor #dressmaker #dressattire #ballgownweddingdress ...

Not for rental. busana nikah baby blueee 😭nak mcm nk pon bolehh 🥰

Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik:

SELASA - AHAD
10:30AM - 6:30PM

Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal

WOBY BRIDAL
11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2,
KAJANG PERDANA,
43000 KAJANG

#bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress
#malaysiaweddingfestival #pameranpengantin #weddingmalaysia #bridalmalaysia #kahwinlah #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal.

Not for rental. busana nikah baby blueee 😭nak mcm nk pon bolehh 🥰 Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress #malaysiaweddingfestival #pameranpengantin #weddingmalaysia #bridalmalaysia #kahwinlah #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal ...

RM500-RM800 sewaan Baju sanding Lelaki & Perempuan termasuk FREE full aksesori
.
Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik:

SELASA - AHAD
10:30AM - 6:30PM

Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal *Terms & condition apply

WOBY BRIDAL
11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2,
KAJANG PERDANA,
43000 KAJANG

#bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress
#malaysiaweddingfestival #pameranpengantin #weddingmalaysia #bridalmalaysia #kahwinlah #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal.

RM500-RM800 sewaan Baju sanding Lelaki & Perempuan termasuk FREE full aksesori . Walk in terus ke butik kami untuk survey dan booking date sewaan baju. Waktu operasi butik: SELASA - AHAD 10:30AM - 6:30PM Untuk pertanyaan sila klik link wasap di profile/bio @wobybridal *Terms & condition apply WOBY BRIDAL 11-1, JALAN KAJANG PERDANA 2/2, KAJANG PERDANA, 43000 KAJANG #bajupengantin #bajusanding #bajupengantinmalaysia #bajusandingmalaysia #busanapengantin #busanapengantinmalaysia #sewabajupengantin #sewabajusanding #malaywedding #malayweddingdress #malaysiaweddingfestival #pameranpengantin #weddingmalaysia #bridalmalaysia #kahwinlah #inspirasiperkahwinan #weddfest #malayweddingguide #pesonapengantin #perkahwinanmalaysia #jomkahwin #kahwinje #kahwinmalaysia #wobybridal ...

Letop ke tak letop??? Done!! Balik pasang pelamin lets rileks kan minda...mngadap design baju pula...love tak love???????? ❤❤❤❤❤
. .
Meh tempah..dengan GeeCantik BridalHouse❤❤❤
.
GeeCantik BridalHouse Masjid Tanah  www.wasap.my/60136682984

GeeCantik Merlimau / Lieyana Hashim Bridal House 
www.wasap.my/60108856365 .
#pakejperkahwinan  #nikah #sanding  #promosikawin #geecantik #masjidtanah  #butikkawin #kawin #nikah #sanding #tunang  #sanggullintang #kursuskawin #pelamin #pakejbudget #makeup #mua #bridal #butik #pelamin #kursuskawin #songket #bajunikah #bajusanding #pameranpengantin #photografer #melakabutik.

Letop ke tak letop??? Done!! Balik pasang pelamin lets rileks kan minda...mngadap design baju pula...love tak love???????? ❤❤❤❤❤ . . Meh tempah..dengan GeeCantik BridalHouse❤❤❤ . GeeCantik BridalHouse Masjid Tanah www.wasap.my/60136682984 GeeCantik Merlimau / Lieyana Hashim Bridal House www.wasap.my/60108856365 . #pakejperkahwinan #nikah #sanding #promosikawin #geecantik #masjidtanah #butikkawin #kawin #nikah #sanding #tunang #sanggullintang #kursuskawin #pelamin #pakejbudget #makeup #mua #bridal #butik #pelamin #kursuskawin #songket #bajunikah #bajusanding #pameranpengantin #photografer #melakabutik ...

Most Recent

Wahhh serius laahh.. memang jimat lah pakej doorgift dorg ni..😱
.
duhhh aduhhh aduhhh..comel lak tu, sesuai sgt tuk bg doorgift dkt tetamu ni. Xperlu pening2 da siap packing kan da, tinggal ltk time majlis je nnt.😉
.
🌸 Pillow box craft paper include cookies 🍪🍪🍪🍪🍪 5pcs.🌸
.
Tawaran hebat utk yg membuat tempahan awl. Lg awl tempah lg berbaloi2..👍👍👍
.
Jgn pikir2 kan lg..meh klik link no wasap ⤵⤵⤵
.
📲 www.wasap.my/01127251254
.
sis akn reply dgn ramah..nk tnye mcm2 pun boleh.👌😉
.
#mycutekadkahwin #mycutepillowbox #mycutedoorgift #doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgiftbox #doorgiftmurah #doorgift #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #pillowboxgift #pillowboxmurah #pillowboxunik #pillowboxmckk #boxkahwin #boxgift #boxunik #giftideas #giftbox #giftkahwin #kahwin #tunang #kerjakahwin #pameranpengantin.

Wahhh serius laahh.. memang jimat lah pakej doorgift dorg ni..😱 . duhhh aduhhh aduhhh..comel lak tu, sesuai sgt tuk bg doorgift dkt tetamu ni. Xperlu pening2 da siap packing kan da, tinggal ltk time majlis je nnt.😉 . 🌸 Pillow box craft paper include cookies 🍪🍪🍪🍪🍪 5pcs.🌸 . Tawaran hebat utk yg membuat tempahan awl. Lg awl tempah lg berbaloi2..👍👍👍 . Jgn pikir2 kan lg..meh klik link no wasap ⤵⤵⤵ . 📲 www.wasap.my/01127251254 . sis akn reply dgn ramah..nk tnye mcm2 pun boleh.👌😉 . #mycutekadkahwin #mycutepillowbox #mycutedoorgift #doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgiftbox #doorgiftmurah #doorgift #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #pillowboxgift #pillowboxmurah #pillowboxunik #pillowboxmckk #boxkahwin #boxgift #boxunik #giftideas #giftbox #giftkahwin #kahwin #tunang #kerjakahwin #pameranpengantin ...

Wahhh serius laahh.. menarik lah pakej doorgift dorg ni..😱
.
duhhh aduhhh aduhhh..comel lak tu, sesuai sgt tuk bg doorgift dkt tetamu ni. Xperlu pening2 da siap packing kan da, tinggal ltk time majlis je nnt.😉
.
🌸 Pillow box craft paper include brownies 🍪🍪🍪🍪 4pcs.🌸
.
Tawaran hebat utk yg membuat tempahan awl. Lg awl tempah lg berbaloi2..👍👍👍
.
Jgn pikir2 kan lg..meh klik link no wasap ⤵⤵⤵
.
📲 www.wasap.my/01127251254
.
sis akn reply dgn ramah..nk tnye mcm2 pun boleh.👌😉
.
#mycutekadkahwin #mycutepillowbox #mycutedoorgift #doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgiftbox #doorgiftmurah #doorgift #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #pillowboxgift #pillowboxmurah #pillowboxunik #pillowboxmckk #boxkahwin #boxgift #boxunik #giftideas #giftbox #giftkahwin #kahwin #tunang #kerjakahwin #pameranpengantin.

Wahhh serius laahh.. menarik lah pakej doorgift dorg ni..😱 . duhhh aduhhh aduhhh..comel lak tu, sesuai sgt tuk bg doorgift dkt tetamu ni. Xperlu pening2 da siap packing kan da, tinggal ltk time majlis je nnt.😉 . 🌸 Pillow box craft paper include brownies 🍪🍪🍪🍪 4pcs.🌸 . Tawaran hebat utk yg membuat tempahan awl. Lg awl tempah lg berbaloi2..👍👍👍 . Jgn pikir2 kan lg..meh klik link no wasap ⤵⤵⤵ . 📲 www.wasap.my/01127251254 . sis akn reply dgn ramah..nk tnye mcm2 pun boleh.👌😉 . #mycutekadkahwin #mycutepillowbox #mycutedoorgift #doorgiftunik #doorgiftkahwin #doorgiftbox #doorgiftmurah #doorgift #doorgiftrm1 #doorgiftbajet #pillowboxgift #pillowboxmurah #pillowboxunik #pillowboxmckk #boxkahwin #boxgift #boxunik #giftideas #giftbox #giftkahwin #kahwin #tunang #kerjakahwin #pameranpengantin ...

"There is no more lovely, friendly and charming relationship, communion or company than a good marriage." - Martin Luther . Any inquiries : http://www.wasap.my/601118784681 http://www.wasap.my/60173177806 http://www.wasap.my/60126864515 Office : +60358859224 . Great Creation sales@greatcreation.com.my www.greatcreation.com.my . #greatcreation #lamankayanganshahalam #segiseri #weddingplanner #eventplannershahalam #weddingplannershahalam #inspirasiperkahwinan #pelaminnikah #pesonapengantin #mahligaicinta #malaywedding #jomkahwin #weddingdecor #eventvenue #eventspace #venue #idcc #sacc #majlisperkahwinan #weddingvenue #pameranpengantin #wedding #fotografi #weddingdecoration #videografi #eventmanagement #eventplanner #viral #busanapengantin #katering ...