#muqmeengroup

Posts tagged on #muqmeengroup

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Seseorang yang luar biasa itu sederhana dalam ucapannya, tetapi hebat dalam tindakannya.
.
.
.
Rasa gagal dulu.. baru tahu macam mana nak berjaya.
.
.
.
Jom saya nak ajak sahabat2 saya yang rasa company sekarang dah tak bagi bonus, increment takde, gaji ketat nak naik, tak larat dah kipas boss.. In Shaa Allah saya bagi guideline dalam Bidang Takaful ni, atas izin Allah. Part time / Full time pun boleh. Tak kenal, maka tak cinta๐Ÿ˜Š. .
.
.
#Prudential #PrudentialBsnTakaful #Career #Future #Recruitment #KerjaKosong #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup.
.
.
.
http://www.wasap.my/60122007684.
.
.
.
Syazmeer Prudential..

Seseorang yang luar biasa itu sederhana dalam ucapannya, tetapi hebat dalam tindakannya. . . . Rasa gagal dulu.. baru tahu macam mana nak berjaya. . . . Jom saya nak ajak sahabat2 saya yang rasa company sekarang dah tak bagi bonus, increment takde, gaji ketat nak naik, tak larat dah kipas boss.. In Shaa Allah saya bagi guideline dalam Bidang Takaful ni, atas izin Allah. Part time / Full time pun boleh. Tak kenal, maka tak cinta๐Ÿ˜Š. . . . #Prudential #PrudentialBsnTakaful #Career #Future #Recruitment #KerjaKosong #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup . . . . http://www.wasap.my/60122007684. . . . Syazmeer Prudential. ...

Alhamdulillah nikmatnya bile jadi agent takaful ni bila mana org memerlukan kita dapat membantu.. Tinggal 14 hari lagi nak habis tahun ni, full swing๐Ÿ’ช.
.
.

Yang belum ada policy boleh pm saya, sementara masih sempat ambil tahun ni. .
.
.

#Prudential #PrudentialBsnTakaful #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup.
.
.
.

http://www.wasap.my/60122007684.
.
.
.

Syazmeer Prudential.

Alhamdulillah nikmatnya bile jadi agent takaful ni bila mana org memerlukan kita dapat membantu.. Tinggal 14 hari lagi nak habis tahun ni, full swing๐Ÿ’ช. . . Yang belum ada policy boleh pm saya, sementara masih sempat ambil tahun ni. . . . #Prudential #PrudentialBsnTakaful #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup . . . . http://www.wasap.my/60122007684. . . . Syazmeer Prudential ...

Makan2 with my team, Alhamdulillah. 
This is SNC ๐Ÿ”ฅ.
Success N Champion Team๐Ÿ’ช.
A few my agent yang tak dapat datang tu, kita gathering next session nanti ya๐Ÿ˜.
.
.
.
Thanks to all of my team yang datang hari ni, semoga ukhwah kita sentiasa erat & bertambah besar keluarga SNC. Aamin. .
.
.
#Prudential #PrudentialBsnTakaful #Career #Future #Recruitment #KerjaKosong #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup.
.
.
.

http://www.wasap.my/60122007684.
.
.

Syazmeer Prudential.

Makan2 with my team, Alhamdulillah. This is SNC ๐Ÿ”ฅ. Success N Champion Team๐Ÿ’ช. A few my agent yang tak dapat datang tu, kita gathering next session nanti ya๐Ÿ˜. . . . Thanks to all of my team yang datang hari ni, semoga ukhwah kita sentiasa erat & bertambah besar keluarga SNC. Aamin. . . . #Prudential #PrudentialBsnTakaful #Career #Future #Recruitment #KerjaKosong #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup . . . . http://www.wasap.my/60122007684. . . Syazmeer Prudential ...

VIRAL! VIRAL! VIRAL , Marketing Free dapat dari hampa semua๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜„.
.

Hasil dari viral aku dapat 3 appointment pagi ni, new prospect nak tahu plan hibah & medical. Terima kasih kat hampa semua๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’ช.
.

Kita ni tiap2 hari dok post klaim tu klaim ni.. dari  juta-juta klaim hinggalah ke kecik2 klaim... sbb nak bagi orang SEDAQ.. cari idea tu, cari idea ni.. sampai kering pala otak perah idea nak bg orang faham.. tak cukup karangan, buat kartun pulak, tak cukup kartun buat grafic kot2 boleh tarik perhatian... TAPI bila timbol viral 1 kes tak cover.. HURU HARA jadi nya... yang heran hat tak pernah ada insurans pun dok tag sana sini konon nya perihatin sangat.. Awat yang kami dok pos sebelum ni, hampa tak tolong tag kat kawan2 hampa ?? Perihatin sungguh hampa kan... .

Credit to : #UD.
.

Maaf mencela. Must be a reason kenapa decline. Sakit Non-disclosure (Tak declare dalam borang sakit sedia ada) atau maybe agent take easy on part of proposal. 
Yet, jika dato itu betul sure will sue. Sebab tu sangat penting korang pilih agent yg betul2 boleh percaya, and tengok balik bila agent hantar policy. .

Until now.. client aku so far tak ada masalah dari claim2 besar, meninggal, sakit kritikal, accident cacat sampai la admission wad semua smooth, alhamdulillah.. last year prudential bsn BAYAR rm400juta claim tahun 2017 taknak viral ka? ๐Ÿ˜‚
Tiap2 minggu aku dok pos client2 claim, melawat client di hosp, tu taknak share ka?
.

Prudential Pelaq!!
1000 share.
.

Prudential Bayar RM1000++ juta claim.
Nobody share.
.

Kesimpulannya?
.

#Prudential #PrudentialBsnTakaful #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup
.

http://www.wasap.my/60122007684.
.

Syazmeer Prudential.

VIRAL! VIRAL! VIRAL , Marketing Free dapat dari hampa semua๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜„. . Hasil dari viral aku dapat 3 appointment pagi ni, new prospect nak tahu plan hibah & medical. Terima kasih kat hampa semua๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’ช. . Kita ni tiap2 hari dok post klaim tu klaim ni.. dari juta-juta klaim hinggalah ke kecik2 klaim... sbb nak bagi orang SEDAQ.. cari idea tu, cari idea ni.. sampai kering pala otak perah idea nak bg orang faham.. tak cukup karangan, buat kartun pulak, tak cukup kartun buat grafic kot2 boleh tarik perhatian... TAPI bila timbol viral 1 kes tak cover.. HURU HARA jadi nya... yang heran hat tak pernah ada insurans pun dok tag sana sini konon nya perihatin sangat.. Awat yang kami dok pos sebelum ni, hampa tak tolong tag kat kawan2 hampa ?? Perihatin sungguh hampa kan... . Credit to : #UD . . Maaf mencela. Must be a reason kenapa decline. Sakit Non-disclosure (Tak declare dalam borang sakit sedia ada) atau maybe agent take easy on part of proposal. Yet, jika dato itu betul sure will sue. Sebab tu sangat penting korang pilih agent yg betul2 boleh percaya, and tengok balik bila agent hantar policy. . Until now.. client aku so far tak ada masalah dari claim2 besar, meninggal, sakit kritikal, accident cacat sampai la admission wad semua smooth, alhamdulillah.. last year prudential bsn BAYAR rm400juta claim tahun 2017 taknak viral ka? ๐Ÿ˜‚ Tiap2 minggu aku dok pos client2 claim, melawat client di hosp, tu taknak share ka? . Prudential Pelaq!! 1000 share. . Prudential Bayar RM1000++ juta claim. Nobody share. . Kesimpulannya? . #Prudential #PrudentialBsnTakaful #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup . http://www.wasap.my/60122007684. . Syazmeer Prudential ...

Thank you โค๏ธ @farihahznddin for delivering the policy today! โœจ
Insurance is a backup incase anything happen to you (only Allah knows) 
With this life, saving and medical insurance, I hope I will not burdening my parents after all this years. InshaAllah. May Allah ease everything. Anyone who wants to know or ask anything please do not hesitate to contact miss @farihahznddin at 019-315 0904. ๐Ÿ’•
#prudentialbsn #prudentialbsntakaful #prudentialbsntakafuladvisor #prudentialbsntakafulagent #muqmeengroup #ForAllForLife.

Thank you โค๏ธ @farihahznddin for delivering the policy today! โœจ Insurance is a backup incase anything happen to you (only Allah knows) With this life, saving and medical insurance, I hope I will not burdening my parents after all this years. InshaAllah. May Allah ease everything. Anyone who wants to know or ask anything please do not hesitate to contact miss @farihahznddin at 019-315 0904. ๐Ÿ’• #prudentialbsn #prudentialbsntakaful #prudentialbsntakafuladvisor #prudentialbsntakafulagent #muqmeengroup #ForAllForLife ...

Hantaran paling viral tahun ni... mamat ni buat ramai org terkejut dengan apa yg dia bagi.. agak2 mertua perempuan cakap apa?.. Bincangkan jap๐Ÿคญ.
.
.
.
Minggu lepas 2 orang client aku pun buat benda yg sama, rm107 je kau dah boleh buat macam brader ni buat, apa2 pun terbaik bro. .
.
.
#Prudential #PrudentialBsnTakaful #Career #Future #Recruitment #KerjaKosong #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup
.
.
http://www.wasap.my/60122007684
.
.
Syazmeer Prudential.

Hantaran paling viral tahun ni... mamat ni buat ramai org terkejut dengan apa yg dia bagi.. agak2 mertua perempuan cakap apa?.. Bincangkan jap๐Ÿคญ. . . . Minggu lepas 2 orang client aku pun buat benda yg sama, rm107 je kau dah boleh buat macam brader ni buat, apa2 pun terbaik bro. . . . #Prudential #PrudentialBsnTakaful #Career #Future #Recruitment #KerjaKosong #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup . . http://www.wasap.my/60122007684 . . Syazmeer Prudential ...

4hari 3malam, Alhamdulillah dah boleh discaj. Baru aku tahu keadaan client2 aku yg kene Influenza B ni, seksa jugak sampai bisa badan woo.. hampir 2minggu demam on/off, makan ubat pun tak baik2, last kali aku terus ke hospital untuk check, demam sekarang jangan main2.. masa aku duduk dekat emergency tu.. hati mula terdetik

4hari 3malam, Alhamdulillah dah boleh discaj. Baru aku tahu keadaan client2 aku yg kene Influenza B ni, seksa jugak sampai bisa badan woo.. hampir 2minggu demam on/off, makan ubat pun tak baik2, last kali aku terus ke hospital untuk check, demam sekarang jangan main2.. masa aku duduk dekat emergency tu.. hati mula terdetik "kalau la aku takde insurans niโ€, ataupun "kalau la policy aku lapseโ€ (offline), mesti menyesal tak sudah, sebab time2 emergency ni la memang sangat PERLU. . . . Alhamdulillah, first time pakai setelah policy lebih 6 tahun, selamat duit savings aku, kalau tak pening kepala nak keluar duit bayar bil hospital. . . . Aku sarankan korang yang masih sihat tu, pergi lah cari agent takaful mana2 yg korang selesa, contact aku pun boleh. Insurans/Takaful ni dah satu KEPERLUAN.. usaha la dulu baru ikhtiar. Terima kasih my family, my leader, my team, my buddy yg datang melawat. โค๏ธ . . . #Prudential #PrudentialBsnTakaful #Career #Future #Recruitment #KerjaKosong #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup . . . http://www.wasap.my/60122007684. . . . Syazmeer Prudential ...

Alhamdulillah atas pencapaian tahun lepas.. sebelum puasa tahun ni saya akan Fly ke Portugal ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡น, negara yg saya nak pergi sangat2.. lepas raya In Shaa Allah fly ke Shenzhen ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ pula.. setiap tahun berjalan 3, 4 negara .. All for free, satu sen aku tak keluar duit.. Alhamdulillah..โ˜บ๏ธ
.
.
.
Sebelum join Prudential langsung tak pernah fly, langkawi pun tak pernah, apatah lagi asia2.. ๐Ÿ˜„. Bila dah join Prudential, every year Fly merata dunia.. Alhamdulillah.. semua dari Allah..
.
.
.
Jom yg mana masih mecari peluang nak berniaga tanpa modal, dan rewarding business kaw2.. di sini lah tempat nya.. contact me๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
.
.
#Prudential #PrudentialBsnTakaful #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup.
.
.
.
http://www.wasap.my/60122007684.
.
.
.

Syazmeer Prudential..

Alhamdulillah atas pencapaian tahun lepas.. sebelum puasa tahun ni saya akan Fly ke Portugal ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡น, negara yg saya nak pergi sangat2.. lepas raya In Shaa Allah fly ke Shenzhen ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ pula.. setiap tahun berjalan 3, 4 negara .. All for free, satu sen aku tak keluar duit.. Alhamdulillah..โ˜บ๏ธ . . . Sebelum join Prudential langsung tak pernah fly, langkawi pun tak pernah, apatah lagi asia2.. ๐Ÿ˜„. Bila dah join Prudential, every year Fly merata dunia.. Alhamdulillah.. semua dari Allah.. . . . Jom yg mana masih mecari peluang nak berniaga tanpa modal, dan rewarding business kaw2.. di sini lah tempat nya.. contact me๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . . #Prudential #PrudentialBsnTakaful #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup . . . . http://www.wasap.my/60122007684. . . . Syazmeer Prudential. ...

Tiada erti kebahagiaan dengan mengHibahkan sedikit bekalan untuk isteri tersayang. Kesedihan yang di tinggal diakhiri dgn senyuman. Tiada hutang terbeban. Tiada tangisan kehampaan. .

Buat isteri-isteri diluar sana atau bakal isteri, saya mohon anda Tag suami / bakal suami anda. Kasi Share โ—๏ธ. .

#Prudential #PrudentialBsnTakaful #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup.
.

http://www.wasap.my/60122007684.
.

Syazmeer Prudential..

Tiada erti kebahagiaan dengan mengHibahkan sedikit bekalan untuk isteri tersayang. Kesedihan yang di tinggal diakhiri dgn senyuman. Tiada hutang terbeban. Tiada tangisan kehampaan. . Buat isteri-isteri diluar sana atau bakal isteri, saya mohon anda Tag suami / bakal suami anda. Kasi Share โ—๏ธ. . #Prudential #PrudentialBsnTakaful #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup . . http://www.wasap.my/60122007684. . Syazmeer Prudential. ...

Most Recent

~Revitalize. Rejuvenate. Bila jumpa clients, Ms Manja mesti pastikan I'm fresh and energetic ๐Ÿ˜‰I need to be comfortable and presentable 1st to ensure my clients will be comfortable and happy dealing with me๐Ÿค—In our life, we definitely want to have our me time. Body ache, we go for massage and treatment. Tired, we go and rest or napping. But, for income, we need to have PROTECTION & REPLACEMENT. Masa msh hidup, kita masih boleh negotiating for our monthly salary, if we're gone? Siapa yg akan GANTI income bulan2 utk family anda? If you dh SAKIT KRITIKAL, company definitely takkan keep you. Siapa yg akan support income you and family utk sustain life? TAKAFUL. Mencarum lah. Satu session full body massage pun dh blh sign ip utk 1 policy. Msh bkira2 lagi?Yer.. Rasa TAK PENTING sbb MASIH BLH BEKERJA. Sbb tu fikir ke depan, bkn skrg, or ke belakang. DIGESTED? If yes, contact Ms Manja kayh, kite coffee2 smbil sharing โ˜•#SharingByMsManja #hijabista #YourTrustedAndDedicatedPrudentialAgent #hibahtakaful #prudentialbsntakaful #prudential #warisan #stylista #instafamous #lifeprotection #bazaarpaknil #maluapabossku #incomeprotection  #obsessivecoffeedrinker #financialfreedom  #PayTodayNotTomorrow #dontwait #medicalcardterbaik #anugerahplus #muqmeengroup #iamMG  #MGchampion2019 #MG100millions #mgpj33 #takafulqueen #insuranceagent #individualizedpolicy ~.

~Revitalize. Rejuvenate. Bila jumpa clients, Ms Manja mesti pastikan I'm fresh and energetic ๐Ÿ˜‰I need to be comfortable and presentable 1st to ensure my clients will be comfortable and happy dealing with me๐Ÿค—In our life, we definitely want to have our me time. Body ache, we go for massage and treatment. Tired, we go and rest or napping. But, for income, we need to have PROTECTION & REPLACEMENT. Masa msh hidup, kita masih boleh negotiating for our monthly salary, if we're gone? Siapa yg akan GANTI income bulan2 utk family anda? If you dh SAKIT KRITIKAL, company definitely takkan keep you. Siapa yg akan support income you and family utk sustain life? TAKAFUL. Mencarum lah. Satu session full body massage pun dh blh sign ip utk 1 policy. Msh bkira2 lagi?Yer.. Rasa TAK PENTING sbb MASIH BLH BEKERJA. Sbb tu fikir ke depan, bkn skrg, or ke belakang. DIGESTED? If yes, contact Ms Manja kayh, kite coffee2 smbil sharing โ˜•#SharingByMsManja #hijabista #YourTrustedAndDedicatedPrudentialAgent #hibahtakaful #prudentialbsntakaful #prudential #warisan #stylista #instafamous #lifeprotection #bazaarpaknil #maluapabossku #incomeprotection #obsessivecoffeedrinker #financialfreedom #PayTodayNotTomorrow #dontwait #medicalcardterbaik #anugerahplus #muqmeengroup #iamMG #MGchampion2019 #MG100millions #mgpj33 #takafulqueen #insuranceagent #individualizedpolicy ~ ...

Melawat rakan seagensi @hafisprudential, kurang sihat diuji demam denggi.Mohon semua doakan beliau segera sembuh.amin.

FJ
#muqmeengroup
#prudential
#prubsn
#colombiaasiacheras.

Melawat rakan seagensi @hafisprudential , kurang sihat diuji demam denggi.Mohon semua doakan beliau segera sembuh.amin. FJ #muqmeengroup #prudential #prubsn #colombiaasiacheras ...

Seseorang yang luar biasa itu sederhana dalam ucapannya, tetapi hebat dalam tindakannya.
.
.
.
Rasa gagal dulu.. baru tahu macam mana nak berjaya.
.
.
.
Jom saya nak ajak sahabat2 saya yang rasa company sekarang dah tak bagi bonus, increment takde, gaji ketat nak naik, tak larat dah kipas boss.. In Shaa Allah saya bagi guideline dalam Bidang Takaful ni, atas izin Allah. Part time / Full time pun boleh. Tak kenal, maka tak cinta๐Ÿ˜Š. .
.
.
#Prudential #PrudentialBsnTakaful #Career #Future #Recruitment #KerjaKosong #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup.
.
.
.
http://www.wasap.my/60122007684.
.
.
.
Syazmeer Prudential..

Seseorang yang luar biasa itu sederhana dalam ucapannya, tetapi hebat dalam tindakannya. . . . Rasa gagal dulu.. baru tahu macam mana nak berjaya. . . . Jom saya nak ajak sahabat2 saya yang rasa company sekarang dah tak bagi bonus, increment takde, gaji ketat nak naik, tak larat dah kipas boss.. In Shaa Allah saya bagi guideline dalam Bidang Takaful ni, atas izin Allah. Part time / Full time pun boleh. Tak kenal, maka tak cinta๐Ÿ˜Š. . . . #Prudential #PrudentialBsnTakaful #Career #Future #Recruitment #KerjaKosong #Anugerah #Warisan #Hibah #Medical #IncomeReplacement #Insurans #Takaful #MuqmeenGroup . . . . http://www.wasap.my/60122007684. . . . Syazmeer Prudential. ...

Masak aku, dah la kurang minum air.. Tapi tak salah pun, sekali sekala ๐Ÿ˜…

#abuaafiyah #prubsntakaful #ejenkesayangananda #sharingiscaring #buatsampaijadi #muqmeengroup.

Masak aku, dah la kurang minum air.. Tapi tak salah pun, sekali sekala ๐Ÿ˜… #abuaafiyah #prubsntakaful #ejenkesayangananda #sharingiscaring #buatsampaijadi #muqmeengroup ...

Menanti ketibaan abam CLA @alfian1224
.
Inilah kelebihan berada dalam mega agensi #MuqmeenGroup.Walaupun berlainan ofis dan unit saya di MGR & die di MGKL,kami dapat berkongsi serta bertukar-tukar pendapat sesama kami utk pergi lebih jauh 2019 ni.
.
Tolong doakan sahabat saya ni MDRT tahun ni ya!Dah PWP in Q1๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปbreak the record bang!๐Ÿฅ‡
.
#MGRxMGKL.

Menanti ketibaan abam CLA @alfian 1224 . Inilah kelebihan berada dalam mega agensi #MuqmeenGroup .Walaupun berlainan ofis dan unit saya di MGR & die di MGKL,kami dapat berkongsi serta bertukar-tukar pendapat sesama kami utk pergi lebih jauh 2019 ni. . Tolong doakan sahabat saya ni MDRT tahun ni ya!Dah PWP in Q1๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿปbreak the record bang!๐Ÿฅ‡ . #MGRxMGKL ...

Plan simpanan untuk dewasa semakin hampir pada penghujungnya.. Cepat ambil peluang yg ada untuk sediakan plan komprehensif untuk anda.. Pm saya untuk info lanjut ๐Ÿ˜Š

#abuaafiyah #prubsntakaful #ejenkesayangananda #sharingiscaring #buatsampaijadi #muqmeengroup.

Plan simpanan untuk dewasa semakin hampir pada penghujungnya.. Cepat ambil peluang yg ada untuk sediakan plan komprehensif untuk anda.. Pm saya untuk info lanjut ๐Ÿ˜Š #abuaafiyah #prubsntakaful #ejenkesayangananda #sharingiscaring #buatsampaijadi #muqmeengroup ...