#mrsecretadmirer

Posts tagged on #mrsecretadmirer

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Malam sebelum tido el nak belanja sikit teaser #MrSecretAdmirer yang akan tayang esok 9 malam di Hypptv ! 
Fuhhh like finally a drama after a long break . Haritu ngadu tele sekejap sangat okay ni lama sikit  13 episode every FRIDAY ! 
Selamat menonton ! 
Ps : i love the theme song!.

Malam sebelum tido el nak belanja sikit teaser #MrSecretAdmirer yang akan tayang esok 9 malam di Hypptv ! Fuhhh like finally a drama after a long break . Haritu ngadu tele sekejap sangat okay ni lama sikit 13 episode every FRIDAY ! Selamat menonton ! Ps : i love the theme song! ...

Buat2 sakit sbb nak jumpa Zurin ye Syed..makin mesra dah depa
#mrsecretadmirer @fezrulkhan @elfiraloy.

Buat2 sakit sbb nak jumpa Zurin ye Syed..makin mesra dah depa #mrsecretadmirer @fezrulkhan @elfiraloy ...

Drama #MrSecretAdmirer bakal bersiaran 17 Jun ini jam 9 malam, setiap hari Jumaat di #HyppSensasi , saluran #HyppTV 116. Dibintangi oleh @FezrulKhan @ElfiraLoy @LanSiro @FaizalHusin @RusdiRamli @DianPRamlee @PuteriNajwa @ZarinaZainudin dan @ZilaBakarin. Jangan lupaaaa!!
#HyppTV #SetulusHati.

Drama #MrSecretAdmirer bakal bersiaran 17 Jun ini jam 9 malam, setiap hari Jumaat di #HyppSensasi , saluran #HyppTV 116. Dibintangi oleh @FezrulKhan @ElfiraLoy @LanSiro @FaizalHusin @RusdiRamli @DianPRamlee @PuteriNajwa @ZarinaZainudin dan @ZilaBakarin. Jangan lupaaaa!! #HyppTV #SetulusHati ...

Ade ade saje hihik โค๏ธ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Š #mrsecretadmirer #hypptv #comingsoon directed by mr @sirirffej AD ke FM abg @ollynnkhadri huhu @defkhanstribe.

Ade ade saje hihik โค๏ธ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Š #mrsecretadmirer #hypptv #comingsoon directed by mr @sirirffej AD ke FM abg @ollynnkhadri huhu @defkhanstribe ...

#Repost @hyppworld with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Episod ke 5 Mr Secret Admirer akan menemui anda jam 9 malam, Jumaat ini di #HyppSensasi Saluran 116. Selamat menonton. @fezrulkhan @elfiraloy @azlan_mokhtar #MrSecretAdmirer
#HyppTV
#SetulusHati.

#Repost @hyppworld with @repostapp ใƒปใƒปใƒป Episod ke 5 Mr Secret Admirer akan menemui anda jam 9 malam, Jumaat ini di #HyppSensasi Saluran 116. Selamat menonton. @fezrulkhan @elfiraloy @azlan_mokhtar #MrSecretAdmirer #HyppTV #SetulusHati ...

Happy working guys ๐Ÿ˜Žโ˜บ๏ธ #mrsecretadmirer #comingsoon #hypptv.

Happy working guys ๐Ÿ˜Žโ˜บ๏ธ #mrsecretadmirer #comingsoon #hypptv ...

Malam esok di #hypptv 116 jam 9 mlm 
#mrsecretadmirer direct by @sirirffej.

Malam esok di #hypptv 116 jam 9 mlm #mrsecretadmirer direct by @sirirffej ...

Our happy family team @elfiraloy  @dhia #mrsecretadmirer 
Ayaa ni our second cameraman.. dia cool ๐Ÿ˜.

Our happy family team @elfiraloy @dhia #mrsecretadmirer Ayaa ni our second cameraman.. dia cool ๐Ÿ˜ ...

Most Recent

With my lovely adik @nazminordin 
Bln 9.2016 akk mengenalimu dri dekat n tarikh tu la akk bertemu mu uat pertama kali. peribadimu yg sedarhana,penyayang,hormat n soft spoken yg ada dirimu yg uat akk TERsyg pdamu dri first time meet u dik hinggala skrg u alwys bertahta dihati akk n alwys my lovely adik selamanye.moga hidupmu dibwh lindungan Allah selalu hndknye โคโคโค
#nazminordin #nazminordinofficial 
#paparicky #tundukknplayboyitu
#seindahtakdircinta #amsyar 
#mrsecretadmirer.

With my lovely adik @nazminordin Bln 9.2016 akk mengenalimu dri dekat n tarikh tu la akk bertemu mu uat pertama kali. peribadimu yg sedarhana,penyayang,hormat n soft spoken yg ada dirimu yg uat akk TERsyg pdamu dri first time meet u dik hinggala skrg u alwys bertahta dihati akk n alwys my lovely adik selamanye.moga hidupmu dibwh lindungan Allah selalu hndknye โคโคโค #nazminordin #nazminordinofficial #paparicky #tundukknplayboyitu #seindahtakdircinta #amsyar #mrsecretadmirer ...

Saja throwback๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Drama dan hos yg pernah @nazminordin
Ceburi
1. Tundukkan Playboy Itu (Ash)
2. Seindah Takdir Cinta (Dr.Azmi)
3. Amsyar (Dr.Imran)
4. Mr. Secret Admirer (Imran)
5. Tasbih Rindu (Adam)
6. Paparicky (Abol)
7. Jemput Makan (host)
#tundukkanplayboyitu #seindahtakdircinta #amsyar #mrsecretadmirer #tasbihrindu #paparicky #jemputmakan
#throwback #nazminordin #nnofficial_nazminordin.

Saja throwback๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Drama dan hos yg pernah @nazminordin Ceburi 1. Tundukkan Playboy Itu (Ash) 2. Seindah Takdir Cinta (Dr.Azmi) 3. Amsyar (Dr.Imran) 4. Mr. Secret Admirer (Imran) 5. Tasbih Rindu (Adam) 6. Paparicky (Abol) 7. Jemput Makan (host) #tundukkanplayboyitu #seindahtakdircinta #amsyar #mrsecretadmirer #tasbihrindu #paparicky #jemputmakan #throwback #nazminordin #nnofficial_nazminordin ...

TAJUK NOVEL: MR. SECRET ADMIRER
PENULIS: SHILA ALISH
PENERBIT: LOVENOVEL
STATUS NOVEL: PRELOVED
CONDITION NOVEL: 10/10 LIKE NEW
.
HARGA SEBENAR RM26
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
HARGA ZAWZA NOVEL PRELOVED: RM22
.
BERBALUT. NOVEL JAGA MACAM BABY๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
SINOPSIS:
Kisah bermula apabila Zureen ditawarkan bekerja sebagai jururawat peribadi kepada seorang lelaki kacukan Arab-Pakistan, Syed Redza yang baru tersedar dari koma akibat kemalangan jalan raya. Pekerjaan yang disangka mudah, rupa-rupanya serba mencabar apabila dia sering saja menjadi mangsa kemarahan dan sikap baran lelaki kepala batu itu.
.
Di pihak Syed Redza,hatinya memegang kukuh sebuah dendam. Kerana terlalu bencikan bekas tunangnya, dia turut melempiaskan rasa yang serupa kepada Zureen. Baginya perempuan semuanya sama, semua tidak boleh dipercayai. Sungguh hatinya benci!
.
โ€œAku dah jumpa ramai perempuan macam kau ni. Depan bukan main baik lagi, tapi di belakang macam racun!โ€ โ€“ Syed Redza.
.
Kebencian Syed Redza yang tidak masuk akal itu membuatkan Zureen semakin tersepit. Dia mahu melarikan diri sejauh mungkin, namun kakinya dirantai dengan janji bersama Datin Raja Fatimah. Dan kehadiran abang angkatnya, Dr.Haziq semakin menambahkan beban apabila pangkat โ€˜adik' itu rupa-rupanya sekadar di bibir. Di hati lelaki itu tersirat makna yang lainnya, makna yang jelas berbeza.
.
Namun apabila cinta dan rindu yang terpendam utuh mulai terancam, ego seorang Mr. Secret Admirer dicampak jauh ke tepi. Dari rasa benci yang membuak tinggi, hati ย Syed Redza disapa rasa cemburu apabila perhatian Zureen teralih kepada Dr. Haziq. Jiwanya mula kacau bilau tidak keruan.
.
Perubahan dua ratus peratus Syed Redza membuatkan Zureen kematian kata. Daripada sikap yang suka mendengus dan membentak, lelaki itu seolah-olah cuba mencuri hatinya.
.
WHATSAPP/TELEGRAM๐Ÿ“ฒ +6011 1131 1234
WHATSAPP/TELEGRAM๐Ÿ“ฒ +6011 1131 1234
WHATSAPP/TELEGRAM๐Ÿ“ฒ +6011 1131 1234
.
#MRSECRETADMIRER #MRSECRETADMIRERMURAH #NOVELMRSECRETADMIRER #NOVELMRSECRETADMIRERMURAH #LOVENOVEL #SHILAALISH #ONLINESHOP #NOVEL #NOVELMURAH  #NOVELPRELOVED #NOVELPRELOVEDMURAH #PRELOVEDNOVEL #PRELOVEDNOVELMURAH #NOVELMURAH #SAYAJUALMURAH #TRUSTEDSELLER #ZAWZANOVELPRELOVED.

TAJUK NOVEL: MR. SECRET ADMIRER PENULIS: SHILA ALISH PENERBIT: LOVENOVEL STATUS NOVEL: PRELOVED CONDITION NOVEL: 10/10 LIKE NEW . HARGA SEBENAR RM26 ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ HARGA ZAWZA NOVEL PRELOVED: RM22 . BERBALUT. NOVEL JAGA MACAM BABY๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . SINOPSIS: Kisah bermula apabila Zureen ditawarkan bekerja sebagai jururawat peribadi kepada seorang lelaki kacukan Arab-Pakistan, Syed Redza yang baru tersedar dari koma akibat kemalangan jalan raya. Pekerjaan yang disangka mudah, rupa-rupanya serba mencabar apabila dia sering saja menjadi mangsa kemarahan dan sikap baran lelaki kepala batu itu. . Di pihak Syed Redza,hatinya memegang kukuh sebuah dendam. Kerana terlalu bencikan bekas tunangnya, dia turut melempiaskan rasa yang serupa kepada Zureen. Baginya perempuan semuanya sama, semua tidak boleh dipercayai. Sungguh hatinya benci! . โ€œAku dah jumpa ramai perempuan macam kau ni. Depan bukan main baik lagi, tapi di belakang macam racun!โ€ โ€“ Syed Redza. . Kebencian Syed Redza yang tidak masuk akal itu membuatkan Zureen semakin tersepit. Dia mahu melarikan diri sejauh mungkin, namun kakinya dirantai dengan janji bersama Datin Raja Fatimah. Dan kehadiran abang angkatnya, Dr.Haziq semakin menambahkan beban apabila pangkat โ€˜adik' itu rupa-rupanya sekadar di bibir. Di hati lelaki itu tersirat makna yang lainnya, makna yang jelas berbeza. . Namun apabila cinta dan rindu yang terpendam utuh mulai terancam, ego seorang Mr. Secret Admirer dicampak jauh ke tepi. Dari rasa benci yang membuak tinggi, hati ย Syed Redza disapa rasa cemburu apabila perhatian Zureen teralih kepada Dr. Haziq. Jiwanya mula kacau bilau tidak keruan. . Perubahan dua ratus peratus Syed Redza membuatkan Zureen kematian kata. Daripada sikap yang suka mendengus dan membentak, lelaki itu seolah-olah cuba mencuri hatinya. . WHATSAPP/TELEGRAM๐Ÿ“ฒ +6011 1131 1234 WHATSAPP/TELEGRAM๐Ÿ“ฒ +6011 1131 1234 WHATSAPP/TELEGRAM๐Ÿ“ฒ +6011 1131 1234 . #MRSECRETADMIRER #MRSECRETADMIRERMURAH #NOVELMRSECRETADMIRER #NOVELMRSECRETADMIRERMURAH #LOVENOVEL #SHILAALISH #ONLINESHOP #NOVEL #NOVELMURAH #NOVELPRELOVED #NOVELPRELOVEDMURAH #PRELOVEDNOVEL #PRELOVEDNOVELMURAH #NOVELMURAH #SAYAJUALMURAH #TRUSTEDSELLER #ZAWZANOVELPRELOVED ...

With my lovely adik @nazminordin 
Miss him so much...moga dirimu beroleh kejyaan dibumi HongKong..selagi akk bernafas doa dri akk senantiasa mengiringimu selalu..moga dirimu berjaya mengejar impianmu..dn hidupmu senantiasa dibwh lindungan ILLAHI selalu hndknye.wlu apa yg terjdi dirimu tetap bertahta dihati akk n senantiasa menyokongmu dlm apa jua keadaan.
#tundukknplayboyitu #amysar #paparicky #seindahtakdircinta 
#tasbihrindu #mrsecretadmirer
LOVE U 4EVER
ALWYS SUPPORT N BEHIND U 4EVER.

With my lovely adik @nazminordin Miss him so much...moga dirimu beroleh kejyaan dibumi HongKong..selagi akk bernafas doa dri akk senantiasa mengiringimu selalu..moga dirimu berjaya mengejar impianmu..dn hidupmu senantiasa dibwh lindungan ILLAHI selalu hndknye.wlu apa yg terjdi dirimu tetap bertahta dihati akk n senantiasa menyokongmu dlm apa jua keadaan. #tundukknplayboyitu #amysar #paparicky #seindahtakdircinta #tasbihrindu #mrsecretadmirer LOVE U 4EVER ALWYS SUPPORT N BEHIND U 4EVER ...

HANTU PUNYA BOS! nak kena ngan aku la tu..Sengal betoi Tuan Ihsan ni..rupanya dia la MR.SECRET ADMIRER yang selalu skodeng iG aku tu..Nasib baik SI KOLOT SUAMIKU tu tak tahu.Walau apa pun aku sayang padamu ENCIK SUAMI MAT SALIH CELUP.Akhirnya bos ku bertemu JODOH SEBELAH PINTU...
dapat la ku berjiran dengan ISTERI TUAN IHSAN..dan kehidupan FAMILI TUAN IHSAN aman bahagia dalam Novel Adaptasi Drama..hihihi..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
__________
Jom! #KakiDrama Uols wajib beli Kombo Sweet Kebaboom 
#dramadaptasinovel
Order Whatsapp: 017-4108572

HANTU PUNYA BOS! nak kena ngan aku la tu..Sengal betoi Tuan Ihsan ni..rupanya dia la MR.SECRET ADMIRER yang selalu skodeng iG aku tu..Nasib baik SI KOLOT SUAMIKU tu tak tahu.Walau apa pun aku sayang padamu ENCIK SUAMI MAT SALIH CELUP.Akhirnya bos ku bertemu JODOH SEBELAH PINTU... dapat la ku berjiran dengan ISTERI TUAN IHSAN..dan kehidupan FAMILI TUAN IHSAN aman bahagia dalam Novel Adaptasi Drama..hihihi..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ __________ Jom! #KakiDrama Uols wajib beli Kombo Sweet Kebaboom #dramadaptasinovel Order Whatsapp: 017-4108572 "Beli kombo lebih jimat lebih murah.." __________ #sayajualnovel #dfan #Lovenovel #dramasangat #tv3 #astro #HantuPunyaBos #SiKolotSuamiku #IsteriTuanIhsan #JodohSebelahPintu #EncikSuamiMatSalihCelup #MrSecretAdmirer #lofattah #aaronaziz #amyrarosli #amarbaharin #bangkitbersama #elizadsharifuddin #intannajuwa #shukriyahaya #fezrulkhan #nelydiasenrose #daleryusuf #hantunovel #sukansea2017 ...

PROMOSI MERDEKA โค
DRAMA ADAPTASI...MURAH2!!!
SALE kasi PECAH!!!๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฑ
..follow: @lagendanovel

HANTU PUNYA BOS! nak kena ngan aku la tu..Sengal! betoi Tuan Ihsan ni..rupanya dia la MR.SECRET ADMIRER yang selalu whatsapp aku tu beb!! Nasib SI KOLOT SUAMIKU tu tak tahu.Walau apa pun aku sayang padamu ENCIK SUAMI MAT SALIH CELUP. Akhirnya bos aku bertemu JODOH SEBELAH PINTU...
dapat la aku berjiran dengan ISTERI TUAN IHSAN..
Kini FAMILI TUAN IHSAN hidup bahagia..hihihi..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
__________
Jom! Order Kombo Merdeka
#dramadaptasinovel @lovenovel_publication 
Order Whatsapp: 017-4108572

PROMOSI MERDEKA โค DRAMA ADAPTASI...MURAH2!!! SALE kasi PECAH!!!๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฑ ..follow: @lagendanovel HANTU PUNYA BOS! nak kena ngan aku la tu..Sengal! betoi Tuan Ihsan ni..rupanya dia la MR.SECRET ADMIRER yang selalu whatsapp aku tu beb!! Nasib SI KOLOT SUAMIKU tu tak tahu.Walau apa pun aku sayang padamu ENCIK SUAMI MAT SALIH CELUP. Akhirnya bos aku bertemu JODOH SEBELAH PINTU... dapat la aku berjiran dengan ISTERI TUAN IHSAN.. Kini FAMILI TUAN IHSAN hidup bahagia..hihihi..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ __________ Jom! Order Kombo Merdeka #dramadaptasinovel @lovenovel_publication Order Whatsapp: 017-4108572 "Beli kombo lebih jimat lebih murah.." __________ #sayajualnovel #dfan #Lovenovel #lovenovelpublication #tv3 #astro #HantuPunyaBos #SiKolotSuamiku #IsteriTuanIhsan #JodohSebelahPintu #EncikSuamiMatSalihCelup #MrSecretAdmirer #aaronaziz #amyrarosli #promosimerdeka #familituanihsan #elizadsharifuddin #intannajuwa #shukriyahaya #daleryusuf #pakcikhot #kakidrama #dramasangat ...