#mladozenja

Posts tagged on #mladozenja

Top Posts Recent Posts

Top Posts

TVD & TRENDOVI 2019.
TRODELNO ODELO ZA MLADOŽENJU!!!
Trodelno odelo je definitivno IN za sezonu 2019. 
Besprekorno skrojeno i dizajnirano ovakvo odelo biće savršeno za formalni deo svečanosti. Ravne nogavice su apsolutno neophodne a sako treba da naglasi ramena i grudi - dakle mušku atletsku siluetu. A kad počne zabava sako se može skinuti a rukavi košulje podvrnuti za cool, samopouzdan i opušteniji izgled. 
Za modernog mladoženju koji želi ostaviti utisak tu su i odgovarajuće boje za ovu sezonu – svetle nijanse ljubičaste, tamno crvena ili mastilo plava su u trendu. Hrabro i smelo!
#muskaodela #odelo #muskamoda #menstyle #menfashion #weddingsuit #sako #trendovi #trendovi2019 #weddingtrends #mlada #bride #perfectbride #mladozenja #mladenci #planiranjevencanja #organizacijavencanja #weddingparty #party #aplikacija #app #onlineplanervencanja #onlineplaner #tajveselidan #srbija #beograd #novisad #nis #kragujevac #subotica.

TVD & TRENDOVI 2019. TRODELNO ODELO ZA MLADOŽENJU!!! Trodelno odelo je definitivno IN za sezonu 2019. Besprekorno skrojeno i dizajnirano ovakvo odelo biće savršeno za formalni deo svečanosti. Ravne nogavice su apsolutno neophodne a sako treba da naglasi ramena i grudi - dakle mušku atletsku siluetu. A kad počne zabava sako se može skinuti a rukavi košulje podvrnuti za cool, samopouzdan i opušteniji izgled. Za modernog mladoženju koji želi ostaviti utisak tu su i odgovarajuće boje za ovu sezonu – svetle nijanse ljubičaste, tamno crvena ili mastilo plava su u trendu. Hrabro i smelo! #muskaodela #odelo #muskamoda #menstyle #menfashion #weddingsuit #sako #trendovi #trendovi2019 #weddingtrends #mlada #bride #perfectbride #mladozenja #mladenci #planiranjevencanja #organizacijavencanja #weddingparty #party #aplikacija #app #onlineplanervencanja #onlineplaner #tajveselidan #srbija #beograd #novisad #nis #kragujevac #subotica ...

Most Recent