#minkaffe

Posts tagged on #minkaffe

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Good day start with a cup of Min Kaffe.
Make great things happen today!

#MinKaffe #kopigarambuluh.

Good day start with a cup of Min Kaffe. Make great things happen today! #MinKaffe #kopigarambuluh ...

What your menu for feast Friday? Try out Cheese Cake with Min Kaffe Cookies. Something will suprise your sense 😍😀#MinKaffe #MinKaffeCookies #YourWeekdayDesert #SHOMProduct #SHOM #HaiOMyChoiceForLife.

What your menu for feast Friday? Try out Cheese Cake with Min Kaffe Cookies. Something will suprise your sense 😍😀#MinKaffe #MinKaffeCookies #YourWeekdayDesert #SHOMProduct #SHOM #HaiOMyChoiceForLife ...

MINKAFFE THE BEST 
siapa ada masalah macam sis feqa.....selalu mengelami masalah sakit kepala yang teramat sangat dan selalu merasakan badan lemas dan tak bertenaga?

dulu sis feqa cuma makan ubat je untuk menghilangkan sakit kepala..sekarang syukur sis feqa kenal dengan #minkaffe selain melegakan sakit kepala ia juga memberi tenaga untuk melakukan tugasan harian sis feqa.. Berminat KLIK 👇🏻👇🏻 http://01125211766.wasap.my
http://01125211766.wasap.my

#projekstg
#ELITkingdom
#elitproduk.

MINKAFFE THE BEST siapa ada masalah macam sis feqa.....selalu mengelami masalah sakit kepala yang teramat sangat dan selalu merasakan badan lemas dan tak bertenaga? dulu sis feqa cuma makan ubat je untuk menghilangkan sakit kepala..sekarang syukur sis feqa kenal dengan #minkaffe selain melegakan sakit kepala ia juga memberi tenaga untuk melakukan tugasan harian sis feqa.. Berminat KLIK 👇🏻👇🏻 http://01125211766.wasap.my http://01125211766.wasap.my #projekstg #ELITkingdom #elitproduk ...

Setahun menunggu, bulan yang dinanti akhirnya tiba! Bulan keberkatan dan penuh rahmat, Marhaban ya Ramadhan! Ayuh mulakan fasa pertama Ramadhan; fasa Rahmat dengan penuh semangat! .
Jangan biarkan tarawikh pertama anda lesu, hiruplah secangkir Min Kaffe agar anda kekal bertenaga untuk beribadat sepanjang malam! Jaga lidah, jaga hati, jaga mata ya! .
Nantikan juga tips-tips ramadhan dari kami sepanjang bulan ini. Ahlan wa sahlan ya Ramadhan untuk semua!
.
.
.
#minkaffe #ramadhanready #kongsilahsayang.

Setahun menunggu, bulan yang dinanti akhirnya tiba! Bulan keberkatan dan penuh rahmat, Marhaban ya Ramadhan! Ayuh mulakan fasa pertama Ramadhan; fasa Rahmat dengan penuh semangat! . Jangan biarkan tarawikh pertama anda lesu, hiruplah secangkir Min Kaffe agar anda kekal bertenaga untuk beribadat sepanjang malam! Jaga lidah, jaga hati, jaga mata ya! . Nantikan juga tips-tips ramadhan dari kami sepanjang bulan ini. Ahlan wa sahlan ya Ramadhan untuk semua! . . . #minkaffe #ramadhanready #kongsilahsayang ...

Sudah menikmati secangkir Min Kaffe yang berbuih halus dan lazat mengasyikkan? Kongsikan pengalaman anda bermula dengan ayat berikut: ‘Min Kaffe menjadi kegemaran saya kerana ________________.’ #Minkaffe #Kopigarambuluh #coffee #instafood #instacoffee #morning #love #breakfast #iloveminkaffe #coffeebean #drink #shom.

Sudah menikmati secangkir Min Kaffe yang berbuih halus dan lazat mengasyikkan? Kongsikan pengalaman anda bermula dengan ayat berikut: ‘Min Kaffe menjadi kegemaran saya kerana ________________.’ #Minkaffe #Kopigarambuluh #coffee #instafood #instacoffee #morning #love #breakfast #iloveminkaffe #coffeebean #drink #shom ...

Akak pun terBUAT kek viral ni tadi😁

Asik lalu lalang je kat wall.. sampai terliur kann😋

Rasa memang sedap.. lemak masam manis.. kek nya pulak tak berapa manis.. sedap² tekak kita jee

Buat minum petang lawan dgn #minkaffe memang umpphh😊

Akak ikut resepi ni jee.. tq Danish Harraz😍

Fruit Pastry Cake 
1 BOWL FRUIT PASTRY CAKE
#ResipiDanishHarraz

BAHAN-BAHANNYA:- 226 grams Tepung Naik Sendiri
160 grams Gula Kastor 
150 grams Salted Butter, dicairkan dan biarkan sedikit sejuk
3 biji telur Gred A
100ml Buttermilk (Danish guna homemade Buttermilk. Caranya Danish sudah sertakan dibawah resepi ini)
1 suduteh Vanilla Extract 
Parutan Lemon Zest dari 1 biji lemon (pastikan parut kulit yg kuning sahaja, nanti pahit)
500 grams buah fresh yang kurang berair atau jika guna yg dalam tin keringkan buah tu dahulu sebelum digunakan, digaul dengan 2 sudubesar Gula Kastor.

CARA PENYEDIAANNYA:- Preheat oven pada suhu 160°C. Gris baking tray saiz 9

Akak pun terBUAT kek viral ni tadi😁 Asik lalu lalang je kat wall.. sampai terliur kann😋 Rasa memang sedap.. lemak masam manis.. kek nya pulak tak berapa manis.. sedap² tekak kita jee Buat minum petang lawan dgn #minkaffe memang umpphh😊 Akak ikut resepi ni jee.. tq Danish Harraz😍 Fruit Pastry Cake 1 BOWL FRUIT PASTRY CAKE #ResipiDanishHarraz BAHAN-BAHANNYA:- 226 grams Tepung Naik Sendiri 160 grams Gula Kastor 150 grams Salted Butter, dicairkan dan biarkan sedikit sejuk 3 biji telur Gred A 100ml Buttermilk (Danish guna homemade Buttermilk. Caranya Danish sudah sertakan dibawah resepi ini) 1 suduteh Vanilla Extract Parutan Lemon Zest dari 1 biji lemon (pastikan parut kulit yg kuning sahaja, nanti pahit) 500 grams buah fresh yang kurang berair atau jika guna yg dalam tin keringkan buah tu dahulu sebelum digunakan, digaul dengan 2 sudubesar Gula Kastor. CARA PENYEDIAANNYA:- Preheat oven pada suhu 160°C. Gris baking tray saiz 9" dengan butter dan dialas dengan parchment paper. Jika guna bekas kecil cake akan jadi tebal, tak cantik😊 Dalam bekas, masukkan tepung naik sendiri, gula, melted butter, telur, lemon zest, buttermilk dan vanilla. Kaup balik menggunakan senduk kayu sehingga semua rata dan sebati, jangan overmix, nanti cake tak moist. Kemudian tuangkan kedalam baking tray. Rata kan permukaan adunan cake. Ambil buah yang telah disediakan dan gaul bersama gula halus dan susun semua buah tadi atas adunan tapi jangan ditekan ya, nanti senang tenggelam. Dah siap, masukkan dalam oven dan dibakar selama 40-45 minit, bergantung pada oven atau hingga cake masak. Sejukkan diatas cooling rak dan sprinkle dengan gula icing, jika suka. 1 Bowl Fruit Pastry Cake ini akan lagi sedap dimakan selepas disimpan semalaman. Simpan dalam bekas kedap udara untuk kekalkan kelembapannya dan dengan suhu bilik🤗 (NOTA: Cara menyediakan homemade buttermilk untuk cake ini: 1 sudubesar lemon jus dituang kedalam measuring cup dan tuang fresh milk hingga cukup 100ml, dikacau rata, kemudian biarkan selama 5-10 minit sebelum digunakan) #fruitpastrycake #tastebuds #sungailurus #senggarang #batupahat ...

周末就是要抛下一切顾虑,给自己一杯好咖啡☕️
.
我第一次喝 Min Kaffe 竹盐咖啡,它有着一种独特的啡香,口感更好!了解后才知道是源自于香浓的咖啡豆 Robusta Coffee 和韩国天然有机竹盐。除了咖啡的浓郁香味,还含有了丰富的矿物质“镁”,镁可促进铁质的吸收和运作,让竹盐提高了咖啡的营养价值~值得一试!
.
搭配曲奇饼 Min Kaffe Cookies with Chocolate Chips 🍪 竹盐咖啡制成的曲奇饼,健康又好吃,有我喜欢的巧克力粒🍫 好酥脆~可以把它当作健康小零食😋
.
咖啡也好,曲奇也好!
DM @saw_beng_hui 
Wechat: Aaron2670
WhatsApp : 016 473 8076
.
#minkaffe #coffeeandcookies.

周末就是要抛下一切顾虑,给自己一杯好咖啡☕️ . 我第一次喝 Min Kaffe 竹盐咖啡,它有着一种独特的啡香,口感更好!了解后才知道是源自于香浓的咖啡豆 Robusta Coffee 和韩国天然有机竹盐。除了咖啡的浓郁香味,还含有了丰富的矿物质“镁”,镁可促进铁质的吸收和运作,让竹盐提高了咖啡的营养价值~值得一试! . 搭配曲奇饼 Min Kaffe Cookies with Chocolate Chips 🍪 竹盐咖啡制成的曲奇饼,健康又好吃,有我喜欢的巧克力粒🍫 好酥脆~可以把它当作健康小零食😋 . 咖啡也好,曲奇也好! DM @saw_beng_hui Wechat: Aaron2670 WhatsApp : 016 473 8076 . #minkaffe #coffeeandcookies ...

#Min_kaffe

apa sih ** min kaffe ?? Aroma istimewa ** Min kaffe ,, berasal dari biji kopi robusta & garam buluh organk alami dari korea .
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
kombinasi unik ini bukan saja dpt membangkitkan 
semangat penikmat kopi sejati , tetapi juga memberi kan asupan magnesium ~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
apa itu magnesium ??
mineral penting  yg d perlukan oleh tubuh utk meningkatkan 
penyerapan kalsium .
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~ ** Min Kaffe ** tdk di tambahkan dengan gula ,
serta tidak mengandung kolesterol & bahan pengawet lain nya ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
anda bisa meniimati keuniikan rasa nya setiap saat , karena cara pembungkus'an nya yg praktis utk di bawa2 .
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~ sudah sy buktikan sendiri yah 😘
_tidak membuat jantung berdebar 
_jika d konsumsi trus mnerus , 
apakah akn brdampak ? sm skali tidak brdampak negatif bhkan mberikan hasil yg positif buat ksehatan anda ( ini sdh sy coba ) ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
price ?? Wa me ~~~~~~~~~~`😘
Wa fast respon 087880003771
~~~~~~~~~~~ 😘
#minkaffe
#coffee #healthy
#kopi_kesehatan
#min_kaffe
#minuman #sehat 
#bestseller 👍👍👍
#onlineshop.

#Min_kaffe apa sih ** min kaffe ?? Aroma istimewa ** Min kaffe ,, berasal dari biji kopi robusta & garam buluh organk alami dari korea . ~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ kombinasi unik ini bukan saja dpt membangkitkan semangat penikmat kopi sejati , tetapi juga memberi kan asupan magnesium ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ apa itu magnesium ?? mineral penting yg d perlukan oleh tubuh utk meningkatkan penyerapan kalsium . ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ** Min Kaffe ** tdk di tambahkan dengan gula , serta tidak mengandung kolesterol & bahan pengawet lain nya ~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ anda bisa meniimati keuniikan rasa nya setiap saat , karena cara pembungkus'an nya yg praktis utk di bawa2 . ~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ sudah sy buktikan sendiri yah 😘 _tidak membuat jantung berdebar _jika d konsumsi trus mnerus , apakah akn brdampak ? sm skali tidak brdampak negatif bhkan mberikan hasil yg positif buat ksehatan anda ( ini sdh sy coba ) ~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ price ?? Wa me ~~~~~~~~~~`😘 Wa fast respon 087880003771 ~~~~~~~~~~~ 😘 #minkaffe #coffee #healthy #kopi_kesehatan #min_kaffe #minuman #sehat #bestseller 👍👍👍 #onlineshop ...

#Jelitacassandra dan #angguncassandra dua-dua tak sihat. Linda sibuk dengan anak dari pagi sampai malam. Syukur tak rasa penat dan masih energetic mengurus anak-anak sebab amalkan #minkaffe dan #BBplus. Dua-dua masih breastfeed lagi ni. 💪🏻💪🏻💪🏻 Doakan anak-anak linda sihat cepat ya. 
Nak rasa apa linda rasa?
Pm tepi or whatsapp 0129790813
#projekSTG
#minkaffe
#bbplus.

#Jelitacassandra dan #angguncassandra dua-dua tak sihat. Linda sibuk dengan anak dari pagi sampai malam. Syukur tak rasa penat dan masih energetic mengurus anak-anak sebab amalkan #minkaffe dan #BBplus . Dua-dua masih breastfeed lagi ni. 💪🏻💪🏻💪🏻 Doakan anak-anak linda sihat cepat ya. Nak rasa apa linda rasa? Pm tepi or whatsapp 0129790813 #projekSTG #minkaffe #bbplus ...

Most Recent

Antara kebaikan Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence:

Mencegah kaviti gigi.

Mencegah masalah gusi.

Mencegah pertumbuhan plak.

Menguatkan enamel gigi yang lemah.

Menanggalkan kotoran.

Mencegah nafas berbau dan menyegarkan nafas.

Mencegah kerosakan gigi.

Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi.

Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi.

Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi.

Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah.

Sesuai untuk digunakan pada kanak-kanak.

Sesuai untuk digunakan pada yang mengalami masalah gigi dan gusi sensitif.

Whatsapp 0122419786/ tekan link di bio🤗

#marineessenceoriginal #marineessence #marineessencetoothpaste #marineessencetoothpastemurah #gigicantik #gigibersih #haiobyems #sahajidahhaio #cozuma #minkaffe #garlictablet.

Antara kebaikan Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence: Mencegah kaviti gigi. Mencegah masalah gusi. Mencegah pertumbuhan plak. Menguatkan enamel gigi yang lemah. Menanggalkan kotoran. Mencegah nafas berbau dan menyegarkan nafas. Mencegah kerosakan gigi. Membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi. Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi. Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi. Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah. Sesuai untuk digunakan pada kanak-kanak. Sesuai untuk digunakan pada yang mengalami masalah gigi dan gusi sensitif. Whatsapp 0122419786/ tekan link di bio🤗 #marineessenceoriginal #marineessence #marineessencetoothpaste #marineessencetoothpastemurah #gigicantik #gigibersih #haiobyems #sahajidahhaio #cozuma #minkaffe #garlictablet ...

Tak lama lagi bulan Ramadhan tiba..wajib ada stok Min kaffe ye..
Utk kekal bertenaga & elak gastrik di bulan puasa.. #kopigarambuluh 
#Sayaminumsayajual 
#sayaejensahhaio 
#MINKAFFE.

Tak lama lagi bulan Ramadhan tiba..wajib ada stok Min kaffe ye.. Utk kekal bertenaga & elak gastrik di bulan puasa.. #kopigarambuluh #Sayaminumsayajual #sayaejensahhaio #MINKAFFE ...