#migartis

Posts tagged on #migartis

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Aminnn..
@Regranned from @davidteo99 - “Saya Sayang Awak Diana” @faridkamilz .Kehadiran Isteri memberi semangat buat suami, semoga semuanya baik-baik saja 💑
#migdrama #migartis #faridkamil #trending #viral #meletop #2018 #malaysia #lakumall #setiapmasabernilai #metrowealth @migdrama @lakumallofficial @lakumall_ @metrowealth.

Aminnn.. @Regranned from @davidteo 99 - “Saya Sayang Awak Diana” @faridkamilz .Kehadiran Isteri memberi semangat buat suami, semoga semuanya baik-baik saja 💑 #migdrama #migartis #faridkamil #trending #viral #meletop #2018 #malaysia #lakumall #setiapmasabernilai #metrowealth @migdrama @lakumallofficial @lakumall_ @metrowealth ...

Most Recent

Eh @elizabethtsm bergambar dengan siapa tu? 😳😳😳 #migdrama #migartis #migonline #meletop #malaysia #weekend #senafasrindu.

Eh @elizabethtsm bergambar dengan siapa tu? 😳😳😳 #migdrama #migartis #migonline #meletop #malaysia #weekend #senafasrindu ...

Assalamualaikum & selamat ptg semua, Hari ni merupakan Hari terakhir saya bersama @migonline ,dan cukup 5 tahun saya bersama MIG,saya nak ucapkan Terima kasih kat @davidteo99 ⁩ @janelim169 ⁩ sebab beri saya peluang utk merasai pegalaman,belajar dlm dunia seni lakonan..Dan kepada talent2 semua kwn2,mgkin ada yg x sempat saya kenal,semoga korang terus suskes,dan berjaya inshaaallah, @fiza.hamad ⁩ @ruby_bebe ⁩ @easonsum_ ⁩ kalau ada salah silap saya sepanjang di bawah pegurusan kamu bertiga...saya mohon maaf🙏, dan berharap wlupun dah hbis kontrak dgn MIG,hubungan masih kekal 🤝, @⁨MiG : Boss David Teo⁩ ada masa terluang saya akan dtg jumpa boss minum 🍵 ☕️ Tea👌,jasa Mu tetap dikenag Bossku😅....Ada masa kita semua berjumpa👌 #percayapadarezekiallah #janganputusasa 🙏 #migartis #iskandarNG.

Assalamualaikum & selamat ptg semua, Hari ni merupakan Hari terakhir saya bersama @migonline ,dan cukup 5 tahun saya bersama MIG,saya nak ucapkan Terima kasih kat @davidteo 99 ⁩ @janelim 169 ⁩ sebab beri saya peluang utk merasai pegalaman,belajar dlm dunia seni lakonan..Dan kepada talent2 semua kwn2,mgkin ada yg x sempat saya kenal,semoga korang terus suskes,dan berjaya inshaaallah, @fiza.hamad@ruby_bebe@easonsum_ ⁩ kalau ada salah silap saya sepanjang di bawah pegurusan kamu bertiga...saya mohon maaf🙏, dan berharap wlupun dah hbis kontrak dgn MIG,hubungan masih kekal 🤝, @⁨MiG : Boss David Teo⁩ ada masa terluang saya akan dtg jumpa boss minum 🍵 ☕️ Tea👌,jasa Mu tetap dikenag Bossku😅....Ada masa kita semua berjumpa👌 #percayapadarezekiallah #janganputusasa 🙏 #migartis #iskandarNG ...