#homemadejusjantung

Posts tagged on #homemadejusjantung

Top Posts Recent Posts

Top Posts

Jus Penawar Kolestrol - Masih baru, saya buat dengan penuh kasih sayang😄, siapa nk boleh DM atau whatsapp 0123457550. Sy share juga resepi . 500g bawang putih 500g halia, 1 cawan jus lemon, 1 cawan apple cider dan 1 cawan madu asli. Cara: bawang putih dan halia dapatkan jus dia (guna blender pun boleh.., lepas tu tapis). Satukan jus halia, bawang putih, lemon dan apple cider.., renihkan atas api perlahan selama lbh kurang 15 min, sejukkan dan bila agak2 suam.., masukkan madu.., kacau sebati. Dah sejuk.,, simpan dlm botol dan dlm fridge (sbb yg ni tak ada bahan awet) #juskolestrol #homemadejuskolestrol #homemadejusjantung #delihayatkitchen.

Jus Penawar Kolestrol - Masih baru, saya buat dengan penuh kasih sayang😄, siapa nk boleh DM atau whatsapp 0123457550. Sy share juga resepi . 500g bawang putih 500g halia, 1 cawan jus lemon, 1 cawan apple cider dan 1 cawan madu asli. Cara: bawang putih dan halia dapatkan jus dia (guna blender pun boleh.., lepas tu tapis). Satukan jus halia, bawang putih, lemon dan apple cider.., renihkan atas api perlahan selama lbh kurang 15 min, sejukkan dan bila agak2 suam.., masukkan madu.., kacau sebati. Dah sejuk.,, simpan dlm botol dan dlm fridge (sbb yg ni tak ada bahan awet) #juskolestrol #homemadejuskolestrol #homemadejusjantung #delihayatkitchen ...

Ramai antara kita kadang2 nak lintas jalan pun dah tercungap2... contohnya customer setia kami ni, dia mencari jalan untuk mengatasi masalah yg dia hadapi.. seperti cepat berasa penat & kurang tenaga..
.
Alhamdulillah, dgn pengambilan HMJJ, serba sedikit masalah beliau dpt diatasi.. Wow.. now lebih Energetic.. Tqsm Ruby for your trust ♥️ keep going and don't give up 😊
.
CONSISTENLY BRINGS RESULT!
.
“START A HEALTHY LIFESTYLE WITH HMJJ”
.
Need Something Fresh, Natural & Pure? Let’s try our HMJJ ❤️
.
100% Natural Homemade | Zero Coloring | No  Preservatives
.
We only use Fresh, Natural & Pure ingredients.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY”
.
🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #selangor #makanantambahan #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

Ramai antara kita kadang2 nak lintas jalan pun dah tercungap2... contohnya customer setia kami ni, dia mencari jalan untuk mengatasi masalah yg dia hadapi.. seperti cepat berasa penat & kurang tenaga.. . Alhamdulillah, dgn pengambilan HMJJ, serba sedikit masalah beliau dpt diatasi.. Wow.. now lebih Energetic.. Tqsm Ruby for your trust ♥️ keep going and don't give up 😊 . CONSISTENLY BRINGS RESULT! . “START A HEALTHY LIFESTYLE WITH HMJJ” . Need Something Fresh, Natural & Pure? Let’s try our HMJJ ❤️ . 100% Natural Homemade | Zero Coloring | No Preservatives . We only use Fresh, Natural & Pure ingredients.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY” . 🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218 . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #selangor #makanantambahan #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...

Nak kan stamina tinggi & sentiasa bertenaga, jom amalkan HMJJ setiap hari sebelum sarapan & sebelum tidur..
.
Jadikan Kesihatan Keutamaan Hidup... Jaga badan & kesihatan kita dimulai dengan cara yang mudah, amalkan HMJJ Homemade Jus Jasmani secara konsisten untuk mendapatkan kesan yg efektif.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Amalkan secara konsisten, InsyaAllah.. ianya dapat mengawal kolestrol bagi mengelakan dari arteri tersumbat, melancarkan pengedaran darah dgn lebih lancar, membakar lemak berlebihan dlm tubuh & boleh mengelakkan dari terkena penyakit stroke & serangan jantung..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
INI BUKAN UBAT.. HMJJ Homemade Jus Jasmani ialah makanan tambahan istimewa utk kita semua.
.
Kami hanya gunakan 5 bahan asli.. LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY
.
No Preservatives & No Coloring.. 100% Homemade, Fresh, Natural & Pure.. dijamin bersih & halal.
.
Minum hanya 2X sehari, 1-2 sudu sebelum sarapan & sebelum tidur.
.
📩WhatsApp kami di link bio profile 016-6571218
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #makanantambahan #juskolestrol #kolestrol #jussihat  #jantung #subangjaya #juskesihatan #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #bazaaronline #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

Nak kan stamina tinggi & sentiasa bertenaga, jom amalkan HMJJ setiap hari sebelum sarapan & sebelum tidur.. . Jadikan Kesihatan Keutamaan Hidup... Jaga badan & kesihatan kita dimulai dengan cara yang mudah, amalkan HMJJ Homemade Jus Jasmani secara konsisten untuk mendapatkan kesan yg efektif. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Amalkan secara konsisten, InsyaAllah.. ianya dapat mengawal kolestrol bagi mengelakan dari arteri tersumbat, melancarkan pengedaran darah dgn lebih lancar, membakar lemak berlebihan dlm tubuh & boleh mengelakkan dari terkena penyakit stroke & serangan jantung.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ INI BUKAN UBAT.. HMJJ Homemade Jus Jasmani ialah makanan tambahan istimewa utk kita semua. . Kami hanya gunakan 5 bahan asli.. LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY . No Preservatives & No Coloring.. 100% Homemade, Fresh, Natural & Pure.. dijamin bersih & halal. . Minum hanya 2X sehari, 1-2 sudu sebelum sarapan & sebelum tidur. . 📩WhatsApp kami di link bio profile 016-6571218 . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #makanantambahan #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #juskesihatan #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #bazaaronline #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...

Kadang2 bila kita dah berumur, contoh 40 tahun ke atas, kita rasa bimbang terhadap tahap kesihatan kita.. aku ni ok ke x ok.. lepas tu pegi cek doktor... alamak kolesterol naik... baru la terfikir nak ambik supplements ke, apa ke kan...
.
Kak Fauziah terjumpa insta HMJJ & dtg dari Taman Melawati ke Subang Jaya utk dapatkan Jus HMJJ, katanya beliau nak maintain selesa & nak sejahtera tubuh.. terima kasih Kak Fauziah.. 😊
.
Homemade ni selalunya ramai yg cari & cepat habis.. customer sekali beli berbotol2 buat stock.. berkali2 repeat order.. Kalau nak, laju2 WhatsApp ok.. 😊
.
5 bahan asli & segar tanpa pengawet Lemon, Garlic, Ginger, Apple Cider & Pure Honey.
.
Minum hanya 2X sehari, 1-2 sudu (15ml) sebelum sarapan & sebelum tidur.
.
🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ Utk pertanyaan lebih detail boleh click WhatsApp di link bio profile 016-6571218
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hmjjhomemadejusjasmani #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat  #jantung #subangjaya #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #jushmjj #bazaaronline #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

Kadang2 bila kita dah berumur, contoh 40 tahun ke atas, kita rasa bimbang terhadap tahap kesihatan kita.. aku ni ok ke x ok.. lepas tu pegi cek doktor... alamak kolesterol naik... baru la terfikir nak ambik supplements ke, apa ke kan... . Kak Fauziah terjumpa insta HMJJ & dtg dari Taman Melawati ke Subang Jaya utk dapatkan Jus HMJJ, katanya beliau nak maintain selesa & nak sejahtera tubuh.. terima kasih Kak Fauziah.. 😊 . Homemade ni selalunya ramai yg cari & cepat habis.. customer sekali beli berbotol2 buat stock.. berkali2 repeat order.. Kalau nak, laju2 WhatsApp ok.. 😊 . 5 bahan asli & segar tanpa pengawet Lemon, Garlic, Ginger, Apple Cider & Pure Honey. . Minum hanya 2X sehari, 1-2 sudu (15ml) sebelum sarapan & sebelum tidur. . 🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ Utk pertanyaan lebih detail boleh click WhatsApp di link bio profile 016-6571218 .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hmjjhomemadejusjasmani #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #jushmjj #bazaaronline #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...

HMJJ adalah 100% HOMEMADE.. 100% dari bahan diproses Segar & Semulajadi, Tiada bahan2 Sintetik, Tiada Pengawet, Tiada Gula Tambahan & Tiada Bahan2 Extract Serbuk digunakan langsung ya.. & we only use Premium Honey, the most expensive among others. 😊
.
Semuanya kami buat sendiri dr membeli, mengupas, mengisar, menapis & memasak..
Nama pun Jus kan, so.. ianya berbentuk cecair & lebih mudah diserap terus oleh tubuh. Jus kami mmg ditapis dulu supaya sedak2 kisaran diasingkan, supaya rasa lebih sedap & lebih senang utk diminum terus.
.
Jgn fikir soal rasa sedap atau tidak.. mahal ataupun murah.. Fokuskan kpd kesan jangka masa panjang utk kesihatan kita & org yg tersayang.. Tiada pantang larang & boleh diambil oleh semua golongan peringkat umur dewasa & kanak2 sbb semuanya dr bahan2 segar & semulajadi.
.
**HMJJ BUKAN UBAT, JUS INI IALAH MAKANAN TAMBAHAN (SUPERFOOD) ISTIMEWA UNTUK KITA SEMUA**
.
🌿 HARGA:
1 Botol RM60 400ml. Untuk kegunaan sebulan, tahan lama & berbaloi. *(Utk pertanyaan & lebih detail wasap kami)
.
🌿 CARA PENGAMBILAN :
1-2 sudu besar (15ml) sebelum sarapan & sebelum tidur. Goncang botol sebelum minum & simpan di dalam peti sejuk.
.
Saiz botol 400ml, utk kegunaan sebulan, tahan lama & berbaloi dgn harga yg berpatutan & mampu milik..
Jom invest utk kesihatan kita & orang2 yg tersayang, Jomm.. 😉
.
LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY
100% Natural | Homemade | Zero Coloring | No  Preservatives
.
🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA
.
☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218
.

#hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat  #jantung #subangjaya #juskesihatan #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #selangor #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

HMJJ adalah 100% HOMEMADE.. 100% dari bahan diproses Segar & Semulajadi, Tiada bahan2 Sintetik, Tiada Pengawet, Tiada Gula Tambahan & Tiada Bahan2 Extract Serbuk digunakan langsung ya.. & we only use Premium Honey, the most expensive among others. 😊 . Semuanya kami buat sendiri dr membeli, mengupas, mengisar, menapis & memasak.. Nama pun Jus kan, so.. ianya berbentuk cecair & lebih mudah diserap terus oleh tubuh. Jus kami mmg ditapis dulu supaya sedak2 kisaran diasingkan, supaya rasa lebih sedap & lebih senang utk diminum terus. . Jgn fikir soal rasa sedap atau tidak.. mahal ataupun murah.. Fokuskan kpd kesan jangka masa panjang utk kesihatan kita & org yg tersayang.. Tiada pantang larang & boleh diambil oleh semua golongan peringkat umur dewasa & kanak2 sbb semuanya dr bahan2 segar & semulajadi. . **HMJJ BUKAN UBAT, JUS INI IALAH MAKANAN TAMBAHAN (SUPERFOOD) ISTIMEWA UNTUK KITA SEMUA** . 🌿 HARGA: 1 Botol RM60 400ml. Untuk kegunaan sebulan, tahan lama & berbaloi. *(Utk pertanyaan & lebih detail wasap kami) . 🌿 CARA PENGAMBILAN : 1-2 sudu besar (15ml) sebelum sarapan & sebelum tidur. Goncang botol sebelum minum & simpan di dalam peti sejuk. . Saiz botol 400ml, utk kegunaan sebulan, tahan lama & berbaloi dgn harga yg berpatutan & mampu milik.. Jom invest utk kesihatan kita & orang2 yg tersayang, Jomm.. 😉 . LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY 100% Natural | Homemade | Zero Coloring | No Preservatives . 🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA . ☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218 . #hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #juskesihatan #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #selangor #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...

Sila baca Info berguna.. Punca, Kesan & Tanda-Tanda Kolestrol. “KENALI PUNCA KOLESTROL”.
.
.
“START A HEALTHY LIFESTYLE WITH HMJJ”
.
Need Something Fresh, Natural & Pure? Let’s try our HMJJ ❤️
.
100% Natural Homemade | Zero Coloring | No  Preservatives
.
We only use Fresh, Natural & Pure ingredients.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hmjjhomemadejusjasmani #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #selangor #juskesihatan #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #jushmjj #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

Sila baca Info berguna.. Punca, Kesan & Tanda-Tanda Kolestrol. “KENALI PUNCA KOLESTROL”. . . “START A HEALTHY LIFESTYLE WITH HMJJ” . Need Something Fresh, Natural & Pure? Let’s try our HMJJ ❤️ . 100% Natural Homemade | Zero Coloring | No Preservatives . We only use Fresh, Natural & Pure ingredients.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY” ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218 . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hmjjhomemadejusjasmani #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #selangor #juskesihatan #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #jushmjj #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...

Belanja barang segar & prepare utk masak HMJJ lagi.. Alhamdulillah..
.
HMJJ adalah 100% HOMEMADE.. 100% dari bahan diproses Segar & Semulajadi, Tiada bahan2 Sintetik, Tiada Pengawet, Tiada Gula Tambahan & Tiada Bahan2 Extract Serbuk digunakan langsung ya.. & we only use Premium Honey, the most expensive among others. 😊
.
Semuanya kami buat sendiri dr membeli, mengupas, mengisar, menapis & memasak..
Nama pun Jus kan, so.. ianya berbentuk cecair & lebih mudah diserap terus oleh tubuh. Jus kami mmg ditapis dulu supaya sedak2 kisaran diasingkan, supaya rasa lebih sedap & lebih senang utk diminum terus.
.
Jgn fikir soal rasa sedap atau tidak.. mahal ataupun murah.. Fokuskan kpd kesan jangka masa panjang utk kesihatan kita & org yg tersayang.. Tiada pantang larang & boleh diambil oleh semua golongan peringkat umur dewasa & kanak2 sbb semuanya dr bahan2 segar & semulajadi.
.
**HMJJ BUKAN UBAT, JUS INI IALAH MAKANAN TAMBAHAN (SUPERFOOD) ISTIMEWA UNTUK KITA SEMUA**
.
Saiz botol 400ml, tahan lama & berbaloi dgn harga yg berpatutan & mampu milik..
Jom invest utk kesihatan kita & orang2 yg tersayang, Jomm.. 😉
.
LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY
100% Natural | Homemade | Zero Coloring | No  Preservatives
.
🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA
.
☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218
.

#hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat  #jantung #subangjaya #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #selangor #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

Belanja barang segar & prepare utk masak HMJJ lagi.. Alhamdulillah.. . HMJJ adalah 100% HOMEMADE.. 100% dari bahan diproses Segar & Semulajadi, Tiada bahan2 Sintetik, Tiada Pengawet, Tiada Gula Tambahan & Tiada Bahan2 Extract Serbuk digunakan langsung ya.. & we only use Premium Honey, the most expensive among others. 😊 . Semuanya kami buat sendiri dr membeli, mengupas, mengisar, menapis & memasak.. Nama pun Jus kan, so.. ianya berbentuk cecair & lebih mudah diserap terus oleh tubuh. Jus kami mmg ditapis dulu supaya sedak2 kisaran diasingkan, supaya rasa lebih sedap & lebih senang utk diminum terus. . Jgn fikir soal rasa sedap atau tidak.. mahal ataupun murah.. Fokuskan kpd kesan jangka masa panjang utk kesihatan kita & org yg tersayang.. Tiada pantang larang & boleh diambil oleh semua golongan peringkat umur dewasa & kanak2 sbb semuanya dr bahan2 segar & semulajadi. . **HMJJ BUKAN UBAT, JUS INI IALAH MAKANAN TAMBAHAN (SUPERFOOD) ISTIMEWA UNTUK KITA SEMUA** . Saiz botol 400ml, tahan lama & berbaloi dgn harga yg berpatutan & mampu milik.. Jom invest utk kesihatan kita & orang2 yg tersayang, Jomm.. 😉 . LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY 100% Natural | Homemade | Zero Coloring | No Preservatives . 🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA . ☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218 . #hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #selangor #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...

NOTHING LOOKS AS GOOD AS BEING HEALTHY FEELS..
.
“START A HEALTHY LIFESTYLE WITH HMJJ”
.
Need Something Fresh, Natural & Pure? Let’s try our HMJJ ❤️
.
100% Natural Homemade | Zero Coloring | No  Preservatives
.
We only use Fresh, Natural & Pure ingredients.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY”
.
🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #selangor #makanantambahan #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

NOTHING LOOKS AS GOOD AS BEING HEALTHY FEELS.. . “START A HEALTHY LIFESTYLE WITH HMJJ” . Need Something Fresh, Natural & Pure? Let’s try our HMJJ ❤️ . 100% Natural Homemade | Zero Coloring | No Preservatives . We only use Fresh, Natural & Pure ingredients.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY” . 🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218 . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #selangor #makanantambahan #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...

Most Recent

Tq Sara beli dgn kami ya.. 😊
.
Nama pun Homemade, Pure & Fresh kita buat..
Tu yg org nak cari, yg mungkin sama mcm kat luar2 sana.. tapi x serupa.. yg penting manfaat tu yg kita nak kan.. InsyaAllah
.
Dah cuba HMJJ kami ke belum?  Siapa yang belum tu,  cuba dulu.. baru tau kebaikan & keberkesanannya.. nak nmpk kesan yg baik kena la ambik secara konsisten kan..
.
Jom invest utk kesihatan kita & orang2 yg tersayang, Jomm.. 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
HMJJ hanya gunakan 5 bahan asli, Fresh, Natural & Pure.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
100% Natural | Homemade | Zero Coloring | No  Preservatives
.
🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA
.
☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hmjjhomemadejusjasmani #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat  #jantung #subangjaya #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #jushmjj #bazaaronline #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

Tq Sara beli dgn kami ya.. 😊 . Nama pun Homemade, Pure & Fresh kita buat.. Tu yg org nak cari, yg mungkin sama mcm kat luar2 sana.. tapi x serupa.. yg penting manfaat tu yg kita nak kan.. InsyaAllah . Dah cuba HMJJ kami ke belum? Siapa yang belum tu, cuba dulu.. baru tau kebaikan & keberkesanannya.. nak nmpk kesan yg baik kena la ambik secara konsisten kan.. . Jom invest utk kesihatan kita & orang2 yg tersayang, Jomm.. 😉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HMJJ hanya gunakan 5 bahan asli, Fresh, Natural & Pure.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY” ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 100% Natural | Homemade | Zero Coloring | No Preservatives . 🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA . ☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218 . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hmjjhomemadejusjasmani #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #jushmjj #bazaaronline #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...

My morning & night routine, without fail.. to boost my energy & feeling fresh.. 😁💪🏼
.
EVERYDAY IS A FRESH START. GET HEALTHY.
.
Need Something Fresh, Natural & Pure? Let’s try our HMJJ ❤️
.
100% Natural Homemade | Zero Coloring | No  Preservatives
.
We only use Fresh, Natural & Pure ingredients.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY”
.
🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #selangor #visitmyig #makanantambahan #energy #sayajual #homemadejusjantung #gout #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

My morning & night routine, without fail.. to boost my energy & feeling fresh.. 😁💪🏼 . EVERYDAY IS A FRESH START. GET HEALTHY. . Need Something Fresh, Natural & Pure? Let’s try our HMJJ ❤️ . 100% Natural Homemade | Zero Coloring | No Preservatives . We only use Fresh, Natural & Pure ingredients.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY” . 🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218 . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #selangor #visitmyig #makanantambahan #energy #sayajual #homemadejusjantung #gout #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...

Have a peaceful and relaxing sunday 🕊🕊🕊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sesiapa yang nak cuba HMJJ kami, boleh click link in our bio. WhatApps us for more detail ya.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kami hanya gunakan 5 bahan asli, Fresh, Natural & Pure.. LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat  #jantung #subangjaya #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #energy #bazaaronline #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

Have a peaceful and relaxing sunday 🕊🕊🕊 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sesiapa yang nak cuba HMJJ kami, boleh click link in our bio. WhatApps us for more detail ya. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kami hanya gunakan 5 bahan asli, Fresh, Natural & Pure.. LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #energy #bazaaronline #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...

Ada org tanya, ligat je ke sana sini.. ambik apa? Haa.. minum Jus ni je.. energy up terus 😂
.
Jadual harian Feeda semakin padat semenjak memulakan HMJJ ni, macam2 yg kena sediakan.. dari membeli barang2, mengupas & memasak. Untuk melalui hari2 yg busy ni.. HMJJ lah yg bagi feeda energy sepanjang hari.
Alhamdulillah, bukan tenaga je yg dapat.. kesegaran & kesejahteraan pun dapat jugak.. 😁
.
EVERYDAY IS A FRESH START. GET HEALTHY.
.
Need Something Fresh, Natural & Pure? Let’s try our HMJJ ❤️
.
100% Natural Homemade | Zero Coloring | No  Preservatives
.
We only use Fresh, Natural & Pure ingredients.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY”
.
🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #selangor #visitmyig #makanantambahan #energy #sayajual #homemadejusjantung #gout #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

Ada org tanya, ligat je ke sana sini.. ambik apa? Haa.. minum Jus ni je.. energy up terus 😂 . Jadual harian Feeda semakin padat semenjak memulakan HMJJ ni, macam2 yg kena sediakan.. dari membeli barang2, mengupas & memasak. Untuk melalui hari2 yg busy ni.. HMJJ lah yg bagi feeda energy sepanjang hari. Alhamdulillah, bukan tenaga je yg dapat.. kesegaran & kesejahteraan pun dapat jugak.. 😁 . EVERYDAY IS A FRESH START. GET HEALTHY. . Need Something Fresh, Natural & Pure? Let’s try our HMJJ ❤️ . 100% Natural Homemade | Zero Coloring | No Preservatives . We only use Fresh, Natural & Pure ingredients.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY” . 🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218 . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #selangor #visitmyig #makanantambahan #energy #sayajual #homemadejusjantung #gout #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...

Tq Mahfuzah.. jauh dtg dr Kemensah Heights, dah 2X repeat.. 😍
.
Dah cuba HMJJ kami ke belum?  Siapa yang belum tu,  cuba dulu.. baru tau kebaikan & keberkesanannya.. nak nmpk kesan yg baik kena la ambik secara konsisten kan..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
HMJJ hanya gunakan 5 bahan asli, Fresh, Natural & Pure.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
100% Natural | Homemade | Zero Coloring | No  Preservatives
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hmjjhomemadejusjasmani #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat  #jantung #subangjaya #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #jushmjj #bazaaronline #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

Tq Mahfuzah.. jauh dtg dr Kemensah Heights, dah 2X repeat.. 😍 . Dah cuba HMJJ kami ke belum? Siapa yang belum tu, cuba dulu.. baru tau kebaikan & keberkesanannya.. nak nmpk kesan yg baik kena la ambik secara konsisten kan.. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HMJJ hanya gunakan 5 bahan asli, Fresh, Natural & Pure.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY” ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 100% Natural | Homemade | Zero Coloring | No Preservatives ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218 . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hmjjhomemadejusjasmani #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #forhealthybody #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #jushmjj #bazaaronline #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...

Kadang2 nak tunjukkan kasih sayang pada Ibubapa tak semestinya membelikan mereka kereta mewah, rumah besar.. (Tapi kalau ada kemampuan apa salahnya) tapi, dgn memastikan yg mereka sentiasa sihat pun dah cukup mengembirakan ibubapa kita kan..
.
Tq Fizah kerana ambil berat tentang kesejahteraan bapanya.. Alhamdulillah, dgn pengambilan HMJJ, serba sedikit masalah bapanya dpt diatasi.. 👍🏼😊
.
CONSISTENLY BRINGS RESULT!
.
“START A HEALTHY LIFESTYLE WITH HMJJ”
.
Need Something Fresh, Natural & Pure? Let’s try our HMJJ ❤️
.
100% Natural Homemade | Zero Coloring | No  Preservatives
.
We only use Fresh, Natural & Pure ingredients.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY”
.
🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #selangor #makanantambahan #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi.

Kadang2 nak tunjukkan kasih sayang pada Ibubapa tak semestinya membelikan mereka kereta mewah, rumah besar.. (Tapi kalau ada kemampuan apa salahnya) tapi, dgn memastikan yg mereka sentiasa sihat pun dah cukup mengembirakan ibubapa kita kan.. . Tq Fizah kerana ambil berat tentang kesejahteraan bapanya.. Alhamdulillah, dgn pengambilan HMJJ, serba sedikit masalah bapanya dpt diatasi.. 👍🏼😊 . CONSISTENLY BRINGS RESULT! . “START A HEALTHY LIFESTYLE WITH HMJJ” . Need Something Fresh, Natural & Pure? Let’s try our HMJJ ❤️ . 100% Natural Homemade | Zero Coloring | No Preservatives . We only use Fresh, Natural & Pure ingredients.. “LEMON, GARLIC, GINGER, APPLE CIDER & HONEY” . 🙌 INGAT HMJJ.. INGAT CERGAS, SEGAR & SEJAHTERA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ Click WhatsApp link on our bio for more detail 016-6571218 . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hmjjhomemadejusjasmani #jushmjj #testimonihmjj #hmjj #hmjjhomemadejusjantung #jusjantung #homemade #juslega #juskolestrol #kolestrol #jussihat #jantung #subangjaya #selangor #makanantambahan #energy #sayajual #visitmyig #homemadejusjantung #gout #buangangin #nakkurus #lawas #sayaminumsayajual #supplement #organik #fresh #eatclean #darahtinggi #tekanandarahtinggi ...